Znanstveno-stručni skup: Rješenje hrvatskog pitanja za europsku BiH

26.02.2018. 13:24 / Izvor: Akta.ba
Znanstveno-stručni skup: Rješenje hrvatskog pitanja za europsku BiH

Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem održat će se 15. i 16. ožujka 2018.godine u Grand Hotelu Neum (Bosna i Hercegovina).

Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem "Rješenje hrvatskog pitanja za europsku Bosnu i Hercegovinu" održat će se 15. i 16. ožujka 2018.godine u Grand Hotelu Neum (Bosna i Hercegovina).

Ovaj Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem održat će se pod visokim pokroviteljstvom Ureda predsjedatelja Predsjedništva BiH.

Organizatori skupa su Hrvatska akademija za znanost i umjetnost u BiH, Odjel za znanost i obrazovanje Hrvatskog narodnog sabora BiH, Rektorski zbor Republike Hrvatske, Sveučilište u Mostaru i Institut za društveno-politička istraživanja (IDPI) Mostar.

Službeni jezici skupa su hrvatski i engleski.

Teme znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem su Uzroci, pojavni oblici, načini otklanjanja neravnopravnosti hrvatskog naroda te potraga za funkcionalnom, održivom i pravičnom organizacijom BiH s ciljem pronalaska rješenja hrvatskog pitanja u interesu europske perspektive i demokratskog razvoja BiH.

Više informacija možete saznati na http://www.euhrvatibih.ba/

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave