6. međunarodna konferencija o kontrolingu u Zagrebu

27.09.2018. 07:57 / Izvor: Akta.ba
6. međunarodna konferencija o kontrolingu u Zagrebu

6. međunarodna konferencija o kontrolingu pod pokroviteljstvom ICV-a, Međunarodne udruge kontrolera.

6th ICCC International Controlling Conference in Croatia 

"Kontroling – tamo gdje razlika čini razliku"

15.11.2018. Westin hotel Zagreb

Rane prijave do 07.10.2018. na LIDER MEDIA

 

I ove godine poslovni tjednik Lider i konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko organiziraju najveći kontroling event u Hrvatskoj - 6. međunarodnu konferenciju o kontrolingu pod pokroviteljstvom ICV-a, Međunarodne udruge kontrolera.

ICV je pokrovitelj konferencija o kontrolingu diljem svijeta, stoga nam je izuzetno zadovoljstvo biti dio te priče. Upravo iz tog razloga imamo sreću vidjeti najnovije primjere dobre prakse istodobno kada i ostale zemlje ICV svijeta.

Na 6. međunarodnoj ICV konferenciji o kontrolingu vidjeti ćemo prezentacije iz Švicarske, Njemačke, Austrije, Slovenije, BiH i Hrvatske koje će nam pokazati kako kontroling može biti primjer različitog, boljeg, naprednijeg i time pokretač dobrih promjena u poduzeću. 

Ovogodišnja konferencija posvećena je svim aspektima različitih mehanizama kontrolinga, pozitivnim promjenama koje kontroling donosi i brojnim mogućnostima različitih pogleda na upravljanje. Razlikovati dobro od lošeg, ispravno od neispravnog, održivo od neodrživog i na kraju isplativo od neisplativog svrha je postojanja i sama bit kontrolinga. 

Otkriti razliku, djelovati različito i biti različit, formula je za uspjeh kontrolinga i cijelog poduzeća. Oni koji to uspiju mogu očekivati rezultat koji se razlikuje od prosjeka, od uobičajenog, od ostalih. Kontroling uvelike može pomoći u kreiranju različitosti cijele kompanije. Ako vidi ono što nitko drugi ne vidi, ako zakorači izvan utabanih staza, ako se usudi razmišljati izvan okvira. 

Na 6. međunarodnoj ICV konferenciji o kontrolingu bavit ćemo se upravo tim temama. 

Što sudionici mogu očekivati?

Apsolutno i potpuno pogled iz perspektive prakse, uz pregršt provjerenih znanja koja u praksi uspješno funkcioniraju. Polaznici ove konferencije svake godine odbiju niz ideja za razvoj sličnih rješenja u svojem okruženju, inspiraciju, “know-how”, ohrabrenje za nove poteze koje možda žele – ali se boje pokrenuti zbog straha od neuspjeha. Svi predavači su stručnjaci u svom području i pričaju o temi koju sami žive.

Sada već i tradicionalno najveći događaj godine povezan s kontrolingom obogaćen je Nagradom za najbolji projekt kontroling. Najbolji tim imat će priliku predstaviti se i opisati svoje postignuće u unapređenju kontrolinga u organizaciji u kojoj radi. Nagrada je organizirana po uzoru na druge ICV-ove nagradeza najbolji projekt kontrolinga koje se dodjeljuju u drugim ICV-ovim članicama. Prijave za najbolji kontroling projekt traju do 31.10.2018.

Službeni jezici konferencije: hrvatski i engleski (simultani prijevod osiguran).

 

Više informacija na: KONTROLING KOGNOSKO

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave