Iduće sedmice otvaranje vodećeg internacionalnog poslovnog događaja u BiH!

18.10.2018. 09:07 / Izvor: Akta.ba
Iduće sedmice otvaranje vodećeg internacionalnog poslovnog događaja u BiH!

Još 7 dana do otvaranja vodećeg internacionalnog poslovnog događaja u BiH! RENEXPO® BIH - energija, voda i zaštita okoliša

Slijedeće nedjelje, evropska platforma za obnovljive izvore energije, upravljanje vodama i zaštiti okoliša- RENEXPO® BIH, otvoriće svoja vrata u kongresnom centru hotela Hills, u Sarajevu.  

24. i 25. oktobra prepoznatljivi sajam i stručne konferencije biće mjesto poslovnog povezivanja biznis lidera, stručnjaka, donosioca odluka i privrednika predstavljajući budućnost ekološkog i ekonomskog razvoja kroz praktične primjene u BiH.

ULAZ BESPLATAN uz obaveznu registraciju putem slijedećeg linka - registracija posjetilaca

Posjetite štandove 80 izlagača koji dolaze iz 20 različith zemalja, održite sastanak i na taj način pronađite nove poslovne partnere, dogovorite suradnju ili se jednostavno informirajte. Kompanije poput Andritz Hydro, Kössler GmbH& CoKG, Urbas Maschinenfabrik Ges.m.b.H.,KAWASAKI Gas Turbine EuropeGmbH, SWF Krantechnik GmbH i mnoge druge (pogledajte na slijedećem linku - izlagači 2018) očekuju Vas u sajamskoj hali. 

Prateći svjetsku praksu, organizator REECO Grupa iz Njemačke odlučila je da predstavi univerzitete u sajamskoj hali, ali i startup kompanije i time ih približi potencijalnim partnerima iz državne uprave i svijeta biznisa, a istovremeno profesionalnu javnost upozna sa njihovim radom. ​Razmjena znanja, aktivni dijalozi i poslovne aktivnosti u raznim oblastima ekološkog razvoja i ove godine biće predstavljene kroz bogat konferencijski program koji je realizovan uz podršku resornih institucija Bosne i Hercegovine.

Razmjena znanja, aktivni dijalozii poslovne aktivnosti u raznim oblastima ekološkog razvoja i ove godine biće predstavljene kroz bogat konferencijski program koji je realizovan uz podršku resorsnih institucija Bosne i Hercegovine– institucionalna podrška RENEXPO®BIH  

Ulaz na konferencije je BESPLATAN zahvaljujući sponzorima sajma 

Zahvaljujući kompanijama poput Coca Cola HBC,  Kemis- BIH, KPA-Unicon, Profec Ventus, Mikrokreditnoj fondacija PARTNER i mnogim drugima, ulaz na konferencije je besplatan uz obaveznu registraciju putem slijedećeg linka.

5. Internacionalna konferencijaHidroenergija u BiH- Male hidroelektrane1. Crowdfunfing konferencija o održivoj energiji3. Konferencija: Održivo upravljanje vodama i otpadnom vodom u BiH5. Internacionalna konferencija: Energija iz biomase u BiH su samo neke od aktuelnih tema koje će biti predstavljene u konferencijkim celinama.

Cjelokupni konferencijski program možete pogledati na slijedećem linku.

Organizator REECO Grupa želi Vam dobrodošlicu i uspješnu posjetu sajmu. 

Za sve ostale informacije posetite sajt - www.renexpo-bih.com

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave