Konferencija i zložba "MAKE IN TELANGANA" od 27.08. – 05.09.2020.

07.08.2020. 11:52 / Izvor: Akta.ba
Konferencija i zložba 'MAKE IN TELANGANA' od 27.08. – 05.09.2020.

Telangana je država s neograničenim mogućnostima i motorom rasta indijske ekonomije.

Ambasada Republike Indije obavještava da će Konfederacija indijske industrije (CII) u suradnji s Vladom Telangane održati od 27. augusta do 05. septembra 2020.godine mega virtualnu konferenciju i izložbu „MAKE IN TELANGANA“ na temu „Investirajte u Telanganu: Prilike u Post Covidu“. Cilj ove inicijative je istražiti mogućnosti ulaganja i nova partnerstva.

Telangana je država s neograničenim mogućnostima i motorom rasta indijske ekonomije, uz prisutnost infrastrukture svjetske klase i vrhunskog talenta. To je centar za inovacije i znanje, i vodeća država u pogledu lakoće poslovanja, pokretanja poduzeća, ali i u sektorima poput IT / ITES-a i elektronike, farmacije i biotehnike, zdravstva, zrakoplovstva, tekstila i odjeće, rudnika i minerala, poljoprivrede i prehrane.

Budući da Covid predstavlja brojne izazove, Indija je postala najsjajnije mjesto za ulaganja i proizvodnju u svijetu. Telangana je na prvom mjestu kada je riječ o pružanju mogućnosti i stvaranju vrijednosti za investitore.

Više detalja o samom programu konferencije i virtualne izložbe možete pogledati u prilogu, a prijave za učešće izvršiti putem linka https://www.ciidigitalevents.in/Login.aspx?EventId=TELANGANA

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave