Virtualni sajam "Textile e-Sourcing – Beyond Basics & Barriers"

08.10.2020. 08:23 / Izvor: Akta.ba
Virtualni sajam 'Textile e-Sourcing – Beyond Basics & Barriers'

Virtuelni sajam će predstaviti brojne webinare, a i razgovarat će se o raznim pitanjima i mogućnostima u fokusiranim tekstilnim sektorima.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je putem Ambasade Indije u Budimpešti obaviještena o održavanju Globalnog virtuelnog sajma „Textile e-Sourcing – Beyond Basics & Barriers“,  koji će se održati 29.-31.  oktobra 2020. godine.

Trodnevna virtuelna izložba u organizaciji Indijske privredne komore fokusirat će se na indijski tekstil, odjeću, kućni tekstil, jutu, tehnički tekstil itd., a uključivat će preko 3000 svjetskih kupaca i posjetitelja.

Cilj ovog događaja je istražiti poslovne mogućnosti između indijskih poslovnih kuća i proizvođača  i zemalja kao što su SAD, Kanada, Latinska Amerika, Evropa, ASEAN, ZND, Afrika, Bliski Istok itd.

Virtuelni sajam će predstaviti brojne webinare, a i razgovarat će se o raznim pitanjima i mogućnostima u fokusiranim tekstilnim sektorima.

Tokom ovog virtuelnog događaja kupci mogu posjetiti izložbu, provjeriti profil izlagača i njihove proizvode, te mogu zakazati sastanke i upoznati izlagače tokom „radnog vremena sajma“ od 12 do 22 sata (IST).

Više detalja dostupno je na web stranici www.iccvirtualexpo.com gdje se možete prijaviti kao posjetilac/kupac (besplatno)  ili kao izlagač (prema navedenim uslovima organizatora).

Kontakt osoba:

Susmmita Das (Biswas)
Joint Director & Head – Foreign Trade
Indian Chamber of Commerce
4, India Exchange Place
Kolkata – 700001
P: +91-33-22534227
F: +91-33-22313377
M: +919830455632
E:susmmita.biswas@indianchamber.net

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave