46. Internacionalni sajam namještaja MODEF FAIR

24.02.2022. 15:58 / Izvor: Akta.ba
Namještaj

BIGMEV vas poziva na 46.Internacionalni sajam namještaja MODEF FAIR.

BIGMEV vas poziva na 46.Internacionalni sajam namještaja MODEF FAIR.

Sajam se održava  21.03.2022. - 26.03.2022. god. u Inegolu/BURSA, grad za koji se kaže da je srce proizvodnje namještaja u Turskoj.

BIGMEV vam omogućuje poslovno povezivanje, i na taj način razvija Vaše poslovanje sa renomiranim turskim kompanijama iz oblasti modernog namještaja.

Sajam će vam omogućiti razmjenu iskustva i nove pristupe u oblasti namještaja.

Na sajmu će biti izloženi sljedeći proizvodi:

- Spavaće sobe; Trpezarijski stolovi; Garniture; Sobe za bebe, djecu i tinejdžere; Zidne i TV komode; Stolovi i stolice; Kancelarijski namještaj; Madraci; Asesoari; Dekorativni proizvodi…

Sajam  mogu  da posjete po jedan predstavnik iz kompanije.Ukoliko se prijave dvije dvije osobe iz jedne kompanije uslov je boravak u dvokrevetnoj sobi. Cijena posjete sajmu za jednog učesnika iznosi 111,15 KM (sa PDV-om). Prednost se daje kompanijama koji su potencijalni kupci ili distributeri turskog namještaja ili kompanije koje to već jesu.

BIGMEV u saradnji  sa Modef Fair poziva Vas da posjetite ovaj sajam  od 21.03.2022. do 23.01.2022.godine.

Kotizacija pokriva troškove  smještaja  sa doručkom za dvije noći, transfer od aerodroma Sabiha Gokčen do hotela u Inegolu/Bursi, ulaznicu na sajam. Učesnici će biti  smješteni u elitnom  i renomiranom hotelu  sa 4* ili 5* zvijezdica.

Posjetitelj ima obavezu  da plati svoje putne troškove i izvrši rezervaciju aviokarte.

Nije dozvoljena posjeta djece ili osoba koje nisu zaposlene u kompaniji! Pored  toga preuzmite i prijavni list za posjetu sajmu. Više informacija na linku.

BIGMEV poziva sve zainteresovane kompanije da se prijave najkasnije do 11.03.2022!

PREUZMI DOKUMENT:
bigmev_prijava.docx
TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave