Posjeta sajmovima tekstila i obuće u Poljskoj

09.07.2022. 09:31 / Izvor: Akta.ba
sajmovi

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH obavještava sve zainteresirane privredne subjekte iz tekstilnog sektora, dizajnere i kreatore, proizvođače i distributere obuće da će se u saradnji sa Agencijom za promociju iz Poljske organizirati posjeta sajmovima.

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH obavještava sve zainteresirane privredne subjekte iz tekstilnog sektora, dizajnere i kreatore, proizvođače i distributere obuće da će se u saradnji sa Agencijom za promociju iz Poljske organizirati posjeta sajmovima:

Fashion We Are - Łódź, u period 22-26.08.2022.–sajam mode u sklopu kojeg će se održati I  B2B susreti.

Više informacija o sajmu možete pronaći na linku:https://www.fashionweare.com/en/fashion-fair/

Polshoes - Kraków, koji se održava 26-30.09.2022. – sajam obuće.

Više informacija o sajmu možete pronaći na linku: https://www.polshoes.com/en-start

Na poziv  Agencije za promociju Poljske omogućena je posjeta navedenim događajima, pri kojoj organizator snosi troškove smještaja, posjete sajmu kao i posjetu i susrete sa određenim poljskim kompanijama.

Također, trenutno su aktuelne promotivne ponude, te u slučaju rane rezervacije avio karte u cjelosti ili djelimično snosi organizator.

"Vaše interesovanje o posjeti sajmu možete iskazati putem email na adresu: j.zejnilagic@kfbih.com ili putem telefona na broj: +387 33 566 313. http://www.kfbih.com/poljska--poziv-za-posjetu-sajmovima-tekstila-i-obuce", kazali su iz VTK.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave