Sjajni popusti

Pogledajte šta vas sve očekuje na Sajmu BeautiFUL 2023

11.09.2023. 09:48 / Izvor: Akta.ba
Sajam BeautiFUL

Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 održat će se 16. i 17.9.2023. u centru Skenderija u Sarajevu.

Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 održat će se 16. i 17.9.2023. u centru Skenderija u Sarajevu. I ove godine, mjesec septembar će biti centar beauty i wellness industrije koji će okupiti veliki broj izlagača, edukatora, stručnjaka i svih onih koji vole beauty sektor.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, okupit će veliki broj izlagača iz regije koji će se predstaviti sa preko 300 brendova, a koji će na svojim štandovima svim posjetiteljima ponuditi odlične proizvode po fantastičnim sajamskim popustima do 50%, nagradama, savjetima, preporukama… Svi oni pripremaju odlične ponude za sve vas, a na glavnoj bini tokom dva dana održavanja događaja bit će upriličen bogat i raznovrstan program.

Ulaz na sajam je slobodan, te stoga pozivamo sve vas koje volite kozmetiku, šminku, brinete o svome izgledu i zdravlju, uživate u wellnessu i generalno ste dama koja preferira beauty industriju da nam se pridružite i budete dio najvećeg sajma ovog tipa u BiH. Također, pozivamo i sve profesionalce, stručnjake da nam se pridruže i da skupa kreiramo beauty magiju u Sarajevu. Jer, Sajam BeautiFUL 2023 je za cjelokupnu javnost!

SAJAM BEAUTIFUL 2023 JE ZA SVE ZALJUBLJENIKE U BEAUTY INDUSTRIJU, ALI I ZA STRUČNJAKE

16.09.2023; RADNO VRIJEME SAJMA: 11:00h - 19:00h

17.09.2023; RADNO VRIJEME SAJMA: 10:00h -17:00h

SJAJNI POPUSTI I ODLIČNA ZABAVA

Izlagači za sve posjetitelje pripremaju sjajne popuste do čak 50%. Pronađite nešto za sebe po odličnim sajamskim cijenama i ne propustite dobru zabavu i druženje.

Yulia Logvinova, svjetski poznata edukatorica prvi put dolazi u BiH, i to na Sajam BeautiFUL 2023, gdje će na glavnoj bini održati besplatan masterclass, a pored nje na bini će se predstaviti i ostali poznati edukatori i stručnjaci sa različitim temama, te vas očekuje bogat i raznovrstan program tokom oba dana sajma, a detalje pogledajte na linku. Vaše je samo da ponesete dobru volju i raspoloženje, i u tome duhu uživate sa nama. 

MASTERCLASSOVI NA SAJMU BEAUTIFUL 2023

Jedna od predavačica na Sajmu BeautiFUL 2023 koja će održati masterclass o temi ''Primjena kiselina kod različitih stanja kože-ph menadžment kože'', Ivana mr.ph.spec.kozmetologije i Mirjana Petković kažu nam kako je sajam odlična prilika kako bi naučile nešto novo iz svijeta kozmetologije, predstavile novi kozmetički brend na tržištu, te da se uvežu sa kozmetičkim profesionalcima. 

Master i edukator za trajnu šminku Ljudmila Valjevac također će održati masterclass na sajmu, a od istog očekuje da će biti do najbolji i najposjećeniji od svih prethodnih, te naravno očekuje i dobru zabavu i druženje, kao i učenje noviteta. Tema njenog masterclassa je ''Permanent royal lips ili trajna šminka usana u tehnici royal lips''.

Edukatorica Snježana Ivetac, certificirani lift up gel edukator i master distributer za područje Ex-Yu koja će na svome masterclassu govoriti o temi ''Dipping powder tehnika'' kaže kako je ovo prvi put da izlažu na sajmu BeautiFUL i cilj im je predstaviti se sa svojim brendovima, te želja im je postati dio tržišta BiH, a sajam je odlična prilika za to. 

Stefan Subotić, poznati make up umjetnik održat će masterlass o temi ''Glam day with sparkles, glitters and little fairy dust'' i kao i do sada, vjeruje da će sajam zablistati pozitivnim i lijepim ljudima, kreativnim temama, proizvodima i predavačima.

Ostale edukatore i stručnjake koji će održati masterclassove pogledajte na linku, prijave su u toku.

Za vas pripremamo i besplatne masterclassove. 

Snežana Živković, estetičarka kozmetičarka, licencirana predavačica od strane ministarstva prosvjete i profesorica u Medicinskoj srednjoj školi jedna je od edukatorica koja će održati besplatni masterclass, a od sajma očekuje nove klijente, nova poznanstva, napredak u struci, druženje sa svim posjetiocima i odličnu zabavu. Pridružite joj se, i pogledajte koje još masterclassove možete pratiti besplatno, prijava je obavezna putem linka.

Zar ovo nisu odlični razlozi da 16. i 17.9. rezervišete sa Skenderiju i Sajam BeautiFUL 2023? Vidimo se na najvećem sajmu ljepote u BiH. Garantujemo odličnu zabavu!

 

popusti na sajmu

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave