JADRANSKI SAJAM

Početkom aprila sajam namještaja u Budvi, prijave do 18. marta

14.03.2024. 09:35 / Izvor: Akta.ba
JADRANSKI SAJAM

Sajam namještaja predstavlja najveći poslovni događaj u oblasti drvne industrije i industrije namještaja u Crnoj Gori.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava zainteresirane da će se 46. Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju održati u razdoblju 3. do 7.4. 2024. godine  u Budvi.

Sajam namještaja predstavlja najveći poslovni događaj u oblasti drvne industrije i industrije namještaja u Crnoj Gori, a okuplja kompanije koje se bave proizvodnjom i prometom namještaja za stanovanje, opremanjem objekata, stilskim i klasičnim namještajem, baštenskim namještajem, kao i projektovanjem enterijera i izrade namještaja po mjeri.

Prisustvo kompanija i proizvođača iz inostranstva, kolektivni nastupi i organizacija regionalnih i državnih privrednih komora, strukovnih udruženja i agencija, dodatno afirmiše međunarodni karakter i podstiče internacionalizaciju i poslovanje kompanija.

Jadranski sajam će u saradnji sa državnim i stručnim institucijama, kao i izlagačima, kreirati kvalitetan program manifestacije, koji će dodatno povećati zadovoljstvo i benefite učešća na 46. Sajmu namještaja.

Više informacija, kao i prijava učešća, dostupno je na linku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave