"Nokia Siemens Networks" organizira prezentaciju pametnih mreža

02.12.2011. 13:02 / Izvor: eKapija.ba
'Nokia Siemens Networks' organizira prezentaciju pametnih mreža

"Nokia Siemens Networks" 7. decembra u Sarajevu organizira "Smart Networks Roadshow" - Prezentaciju pametnih mreža.

Na prezentaciji će se govoriti o trendovima koji pokazuju rast broja "smartphone" uređaja u svijetu i u BiH i bit će predstavljena rješenja i mogućnosti koja optimiziraju mreže operatera i omogućavaju korisnicima da u potpunosti uživaju u svojim uređajima i sve funkcije koriste bez smetnji i opterećenja.

O zahtjevima korisnika, novim tehnološkim izazovima i rješenjima koja korisnicima obezbjeđuju da u svakom trenutku koriste sve mogućnosti svojih “smartphone” uređaja, govorit će direktor "Nokia Siemens Networks" d.o.o. Sarajevo Dino Miljković, direktor tima za Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Hrvatsku Goran Ninković i menadžer prodaje za mobilne širokopojasne tehnologije Rastko Blagojević.

"Nokia Siemens Networks" je vodeći svjetski proizvođač telekomunikacione opreme i rješenja. Kompanija nudi širok spektar mobilnih, fiksnih i konvergentnih mrežnih tehnologija, kao i profesionalnih usluga, uključujući integraciju, implementaciju i održavanje sistema. "Nokia Siemens Networks" je i partner sa sva tri vodeća operatera u BiH, saopćeno je iz agencije Prime Communications.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave