FRUIT LOGISTICA 2014 od 5. do 7. februara u Berlinu

13.12.2013. 11:22 / Izvor: eKapija.ba
FRUIT LOGISTICA 2014 od 5. do 7. februara u Berlinu

Vanjskotrgovinska komora BiH, u saradnji sa Švicarskom agencijom za promociju uvoza (SIPPO) i USAID/ Sida FARMA projektom, organizira posjetu privredne delegacije naše zemlje Međunarodnom sajmu svježeg voća i povrća

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Švicarskom agencijom za promociju uvoza (SIPPO) i USAID/ Sida FARMA projektom, organizira posjetu privredne delegacije naše zemlje Međunarodnom sajmu svježeg voća i povrća FruitLogistica 2014, koji će se održati od 5. do 7. februara 2014. godine u Berlinu.

Tokom posjete, koja je planirana u periodu 3.2.2014. – 7.2.2014. godine, bh. kompanije će imati priliku učestvovati na seminaru koji SIPPO organizira za izlagače na sajmu FruitLogistica, kao i posjetiti veletržnicu u Berlinu i razgovarati sa njemačkim veletrgovcima.

Pored navedenih aktivnosti, za vrijeme održavanja sajma, bh. kompanije će posjetiti sajamsku halu u kojoj se izlaže oprema za pakiranje i etiketiranje voća i povrća (Fresh Conex), sastati se sa izlagačima na SIPPO-vom štandu, obići potencijalne kupce i pokušati dogovoriti nove i konkretne poslove sa inostranim izlagačima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave