Sajam "Interio - Exterio" u Sarajevu od 18. do 23. marta

10.03.2015. 13:42 / Izvor: eKapija.ba
Sajam 'Interio - Exterio' u Sarajevu od 18. do 23. marta

Slijedom najava mnogobrojnih izlagača (Fef, Zart, Morea, Izazov, Divan, Kana N&N ...) raznovrsni proizvodi će biti dostupni po sajamskim cijenama.

U Sarajevu će od 18. do 23.03.2015. godine u organizaciji Centra Skenderija - Sarajevskog Sajma biti održana sajamska manifestacija 33. Međunarodni sajam šumarstva, drveta, namještaja i unutrašnjeg uređenja – INTERIO i 2. Međunarodni sajam pejzažne arhitekture i hortikulture – EXTERIO.

Kako je za eKapija.ba istakla Amela Okan, Projekt menadžer Centra Skenderija, u toku su finalne aktivnosti za realizaciju ove dvije sajamske manifestacije .

"Zahvaljujući  saradnji Centra 'Skenderija' sa mnogobrojnim izlagačima, zatim Vanjskotrgovinskom komorom i Šumarskim fakultetom u Sarajevu 'INTERIO' i 'EXTERIO' će biti mjesto susreta koje omogućava razvoj poslovanja, dodatno educiranje i uspješnu kupovinu", poručuje Okan.

Slijedom najava mnogobrojnih izlagača (Fef, Zart, Morea, Izazov, Divan, Kana N&N ...) raznovrsni proizvodi će biti dostupni po sajamskim cijenama i popust od 10%.

Emir Kapić, direktor FEF Export-Import d.o.o. Sarajevo, kaže da su već deset godina izlagači na ovom sajmu, smatrajući da kontinuirano izlaganje i kontinuirani marketing jedini vode do stalnih kupaca i pozicioniranja na tržištu. Ove će godine predstaviti uredske stolice iz vlastite proizvodnje, uredski namještaj, ekskluzivnu ponudu recepcija, te baštenski namještaj.

Inače, za vrijeme trajanja sajma najavljen je seminar na temu: "Povećanje konkurentnosti drvne industrije za izvoz" u organizaciji Vanjskotrgovinske komore BiH, koji će se održati 19.03. od 11:00 do 15:30 sati u Svečanom salonu Centra "Skenderija".

Također, u prostoru sajma će se održavati predavanja na temu pejzažna arhitektura i hortikultura u organizaciji "Šumarskog fakulteta" u Sarajevu.

Kao i svake godine, cilj manifestacije  jeste dati priliku za prezentaciju svim angažovanim u dizajnu, proizvodnji, distribuciji proizvoda te pružanju usluga za unutrašnje i vanjsko uređenje, a posjetiocima i kupcima omogućiti dobijanje informacija i uvid u proizvode i usluge na jednom mjestu.

Svečano otvaranje sajma "INTERIO" i "EXTERIO" biće upriličeno 18.03.2015.god.u 11:00 sati, a za posjetu je otvoren od 18.-23.03.2015.godine

Cijena ulaznice je 1,00 KM

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave