Sajam privrede u Konzum Family centru u Tuzli

16.09.2016. 13:23 / Izvor: Akta.ba
Sajam privrede u Konzum Family centru u Tuzli

Cilj sajma je razvijanje poslovnih aktivnosti i porast privrednih aktivnosti TK kao i pozitivni utjecaj na stvaranje poduzetničke klime.

Privredni sajam u organizaciji Kantonalne privredne komore Tuzla čiji je stalni član postao i Konzum BiH, bit će održan u Konzum Family centru u Tuzli nadolazećeg vikenda.

''Konzum BiH sa svojim dugogodišnjim poslovanjem u našoj zemlji kao i kontinuiranom podrškom domaćih proizvođačima i dobavljačima dao je znatan doprinos razvoju privrede u BiH, te svakako zaslužuje svoje mjesto u Privrednoj komori TK. Naša zajednička saradnja ima za cilj promovirati najbolje bh. vrijednosti, a prva u nizu aktivnosti je sajam privrede, na kojem posjetioce očekuju zanimljivi sadržaji, promocije i druženja'', istakao je Dino Kalesić, viši stručni saradnik za informisanje Kantonalne privredne komore Tuzla.

Cilj sajma je razvijanje poslovnih aktivnosti i porast privrednih aktivnosti TK kao i pozitivni utjecaj na stvaranje poduzetničke klime. Tokom dva dana sajma, proizvode i usluge prezentirat će preko 15 izlagača, a drugi zanimljivi prateći sadržaji sigurno će privući mnogo posjetilaca i kompanija.

''Drago nam je da će naš Family centar tokom vikenda dobiti i drugu dimenziju i postati centar razmjene poslovnih ideja. Sarađujemo sa više od 450 domaćih dobavljača, što odgovara omjeru od 80% domaćih proizvoda na našim policama. Taj trend nastavit ćemo i u budućnosti. Naš krajnji cilj je svakako zadovoljan kupac koji na našim policama može kupiti domaće, svježe i kvalitetne namirnice. Saradnja sa komorom svakako će doprinijeti tome'', istakla je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Stoga ne propustite 17. i 18. septembar, Privredni sajam u Konzum Family Centru u Tuzli, jer osim druženja imate priliku otkriti svijet poslovnih ideja i podržati bh. privredu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave