Poziv za poslovnu posjetu sajmu GUMA 2016 u Istanbulu

15.10.2016. 11:17 / Izvor: Akta.ba
Poziv za poslovnu posjetu sajmu GUMA 2016 u Istanbulu

Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) pomenutog programa biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obaviještena je od Ambasade Republike Turske u Sarajevu da će se u periodu od 24. do 27. novembra 2016. godine u Istanbulu održati 9. međunarodni sajam industrije guma- GUMA 2016.

U okviru ovog sajma od 22. do 25. novembra 2016. godine će se održati “Buyer Mission Program”. Planirano je da se u okviru Programa održi brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.

Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) pomenutog programa biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Poznavanje jednog od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) je obavezno. Također, učesnici trebaju posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresirani za učešće u ovom programu potrebno je da popunjen aplikacioni formular (u prilogu) dostave Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu najkasnije do 11. novembra 2016. godine na broj faksa: 033/ 208 562 ili putem e-maila:saraybosna@ekonomi.gov.tr, nakon čega će iz turskog ureda biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće u Programu.

Više informacija o sajmu na linku OVDJE

Aplikacioni formular

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave