Poziv bh. kompanijama tekstilne industrije za posjetu sajmovima u Istanbulu

12.01.2017. 12:55 / Izvor: Akta.ba
Poziv bh. kompanijama tekstilne industrije za posjetu sajmovima u Istanbulu

Sve zainteresovane firme za sajam treba da se prijave do 20. januara 2017. godine.

Kompanija ADONIS Group, oficijelni predstavnik jednog od najvećih organizatora sajmova u Turskoj -"TUYAP Fair" iz Istanbula, u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, organizira poslovnu posjetu 14. međunarodnom sajmu prediva- INTERNATIONAL ISTANBUL YARN FAIR i 26. međunarodnom sajmu trikotaže, pletenja, čarapa i donjeg veša- KNITTINGTECH 2017. Sajmovi će se održati u Tuyap sajmskom i kongresnom centru u Istanbulu, u periodu od 02. – 05. februara 2017. godine.

Međunarodni sajam pređe ISTANBUL YARN FAIR, gdje će proizvođači prediva i konca sudjelovati u punoj snazi, održava se u istom terminu kao i KNITTINGTECH 2017 na kojem će se predstaviti proizvođači mašina za trikotažu, pletenje, pletenje čarapa, vez i štampu tkanina kao i ostali predstavnici srodnih industrijskih grana.

Firma "Adonis GROUP", u saradnji s organizatorom sajma "TUYAP FAIRS", poziva poslovne predstavnike kompanija iz Bosne i Hercegovine da posjete sajmove uz mogućnost odabira jednog od ponuđena dva termina : u periodu od 02. – 04. februara ili od 03. – 05. februara 2017. godine.

Organizator sajmova posjetiocima iz BiH, maksimalno po dva predstavnika iz jedne kompanije, za navedeni period (u odabranom terminu posjete) pokriva slijedeće troškove: smeštaj sa doručkom za dvije noći u hotelu sa 4 ili 5 zvezdica, ulazak na sajam, transfer od aerodroma do hotela i transfer od hotela do sajma.

Posjetioci pokrivaju samo svoje putne troškove (prevoz do Istanbula i nazad). Napominjemo da po želji posjetioca, firma Adonis može izvršiti rezervaciju avio karata.

Kompanije iz BiH, zainteresirane za posjetu ovom sajmu u Istanbulu, treba da kompletno popunjen aplikacioni formular dostave firmi ADONIS GROUP najkasnije do 20. januara 2017. godine putem e-maila na adresu: adonis@adonis.com.mk. Kontakt osoba za sve dodatne informacije i pojašnjenja je Lidija Popzlatanova (tel: +389 2 322 04 69).

Više podataka o sajmovima dostupno je na web stranicama www.istanbulyarnfair.com i http://knittechfair.com/en/

Po prijemu prijava, kompanije će biti kontaktirane od strane organizatora radi dogovora oko detalja učešća u gore navedenoj posjeti.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave