Pogledajte ko su izlagači Sajma GRAMES-DEMI 2017

10.03.2017. 14:01 / Izvor: Akta.ba
Pogledajte ko su izlagači Sajma GRAMES-DEMI 2017

21. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije i inovacije biće održan od 15. do 18. marta na Banjalučkom velesajmu.

21. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije i inovacije biće održan od 15. do 18. marta na Banjalučkom velesajmu.

Na ovogodišnjem Sajmu  svoje mjesto naći će blizu 100 kompanija  iz svijeta građevinarstva, elektro i mašinske sfere poslovanja, ali po prvi put i svijet dekora i dizajna, kao prirodna nadogradnja u izgradnji. Sajam će ugostiti izlagače iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Neke od kompanija tradicionalno poklanjaju povjerenje ovom događaju, pa neće izostati ni ove godine, dok će sajam upotpuniti i novi poslovni subjekti: Almy doo, Binis doo, Roto BH, Savić investgradnja doo, TEI MC, Cinkarna BH, Kovan, Inovator Mato doo, Čačak, Terra BiH doo, Topling, Magazin Dom info, Termolux, Topdom B&H, sa 20 članica grupacije i 20 dobavljača, od koji će se neki naći i kao samostalni izlagači u okviru Sajma GRAMES-DEMI 2017, kao što su: Metalex, Cemex, Peštan, Terasit… , Područna privredna komora Banja Luka, Mojabanjaluka.info, Decor In portal, Lotrič control doo, Poslovni portal Akta.ba, BFS Gessellschaft fur Franchise-Systeme doo.

Trgovinsko odjeljenje austrijske ambasade – Advantage Austria, zvanični zastupnik austrijske privrede u Bosni i Hercegovini i dio spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije, održaće u sklopu Sajma Austria Showcase prezentaciju na temu „Građevinarstvo i infrastruktura“, dok će se na štandu predstaviti sa podizlagačima: DELTA BLOC International GmbH, WALLNER & NEUBERT GmbH, STO GmbH, SCHRACK SECONET AG, AQUA POWER Wasservitalisierungsgeräte GmbH , HFS Vertriebs- und ProduktionsGmbH.

Generalni sponzor Sajma GRAMES-DEMI 2017 je Kompozitni materijali doo.

Sajam je za posjetioce otvoren od 10 do 19 časova.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave