Besplatni webinar - IoT koncept upravljanja hotelskim sobama

21.04.2020. 10:07 / Izvor: Akta.ba
Besplatni webinar - IoT koncept upravljanja hotelskim sobama

Špica vas poziva na webinar Internet of Things koncept upravljanja hotelskim sobama: Pametno upravljanje energijom uz bežične tehnologije.

Špica vas poziva na webinar Internet of Things koncept upravljanja hotelskim sobama: Pametno upravljanje energijom uz bežične tehnologije.

Kroz ovaj webinar Špica u saradnji s Interelom želi upoznati sve projektante i hotelski menadžment, kao i druge osobe aktivne u hotelijerstvu, s novim modernim sistemom koji je dizajniran u skladu s potrebama modernog hotelijerstva.

Tehnološki napredni hoteli postaju svakodnevnica, a koristeći bežične tehnologije moguće je implementirati moderne sisteme u sve nove, ali i u već postojeće objekte. Spomenuto rješenje dolazi s jako brzim povratkom investicije, lako ga je održavati i pozitivno utječe na iskustvo gosta u Vašem hotelu.

Detalje o ovom sistemu možete pronaći na našem webu, a na webinar se možete besplatno prijaviti na ovom linku ili klikom na sliku.

Webinar će se održati u petak, 24.04.2020 u 11 sati. Webinar je besplatan, uz obaveznu prijavu.

Za one koji žele znati više i prije samog webinara, pripremili smo blog na temu SMART ROOM SYSTEMS: Implementation of Energy Management Systems into existing hotels.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave