Webinar: Špica, Datalab i Akta.ba predstavljaju kako danas posluju

23.05.2020. 08:10 / Izvor: Akta.ba
Webinar: Špica, Datalab i Akta.ba predstavljaju kako danas posluju

Kako bi se što lakše prilagodili na novo okruženje, pripremili smo zanimljiv webinar gdje će kompanije Špica, Datalab i Akta predstaviti kako danas posluju.

Naše poslovanje se vraća u normalu.

Kako bi se što lakše prilagodili na novo okruženje, pripremili smo zanimljiv webinar gdje će kompanije Špica, Datalab i Akta.ba predstaviti kako danas posluju, kako je korona kriza utjecala na njihovo poslovanje i koje novosti su uveli u svakodnevnicu. 

Pri tome naravno koristimo i naše aplikacije

Špica u ponudi nudi rješenja za evidenciju radnog vremena i projektno vođenje. Danas sve važnije postaje da svoje vrijeme uspješno mjerimo i organiziramo, a Špicina rješenja vam mogu u tome pomoći, na jednostavan i mobilan način. Sve u skladu sa pravilima o evidenciji radnog vremena, digitalno i točno. 

Digitalizacija je proglašena kao najveći izazov i prilika za BIH kompanije u sljedećem razdoblju. Kako IT rješenja u oblaku mogu pomoći pri vašem poslovanju i koje su razlike u usporedbi sa tradicionalnim rješenjima ćemo predstaviti u kratkom webinaru skupa sa Datalab BH.

Poslušajte, kako mi vidimo budućnost poslovanja, te kako nove tehnologije mogu pozitivno utjecati na naše poslovanje i koje prednosti donose oblačne tehnologije

UŠTEDE, POVEĆANJE PRODUKTIVNOSTI & UKLJUČENOST ZAPOSLENIH

PRIJAVA NA WEBINAR 

BESPLATNI TEST

Pridružite nam se pri istraživanju najnovijih trendova i prijavite se još danas na naš besplatni webinar. Prijavite se u svakom slučaju, svi prijavljeni će dobiti i video snimke.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave