Zašto ne smijete propustiti drugi PMI Forum?

24.03.2021. 08:21 / Izvor: Akta.ba
Zašto ne smijete propustiti drugi PMI Forum?

Forum na temu "Pause. Rewind. Play. Retrospective time is on" organizuje se s ciljem promovisanja važnosti projektnog menadžmenta u svim oblastima poslovanja.

PMI Chapter u BiH sa zadovoljstvom najavljuje drugi PMI Forum koji će se održati 15. i 16. aprila 2021. godine. Već sada se možete prijaviti i osigurati svoje mjesto na dvodnevnom PMI Forumu.

Nakon uspješno održanog prvog PMI Foruma 12. i 13. septembra 2019. godine, ove godine se održava drugi PMI Forum u organizaciji ogranka PMI-a u BiH, ali ovaj put zbog epidemiološke situacije, u online formatu.

PMI (Project Management Insitute) je najveća međunarodna organizacija projekt menadžera, te je ujedno i globalni lider u razvoju standarda za vođenje projekata.

Forum na temu "Pause. Rewind. Play. Retrospective time is on" organizuje se s ciljem promovisanja važnosti projektnog menadžmenta u svim oblastima poslovanja i upoznavanja učesnika sa najnovijim trendovima u oblasti vođenja projekata.

"Kako je prethodni period bio dosta težak i izazovan za većinu nas, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu, ideja foruma je da se nakratko zaustavimo, vratimo unazad, uradimo retrospektivu urađenog, naučimo nešto iz toga i krenemo naprijed.Ukoliko radite na poziciji voditelja projekta, jednostavno ste zainteresovani za razvoj karijere u projekt menadžmentu ili ste na nekoj od rukovodećih pozicija u kompaniji u privatnom ili društvenom sektoru, onda je PMI Forum pravi događaj za vas.BiH PMI Forum 2021 je odlična prilika za strateško povezivanje, povećanje prepoznatljivosti i ostvarivanje novih poslovnih prilika", poručuju organizatori. 

Predavači na konferenciji ove godine su istaknuti članovi PMI BiH zajednice: Mersiha Lonić-Pašalić i Lejla Vulović, te renomirani voditelji projekata sa zavidnim iskustvom širom svijeta: Emrah Özdemir iz Turske, Oliver Lehmann iz Njemačke, Catalin-Teodor Dogaru iz Rumunije, a keynote speaker je uvažena Lysa Morisson iz Engleske. Konferenciju će otvoriti Stanislav Strešnjak, regionalni mentor PMI-a za regiju Centralne Evrope.

Svi zainteresovani mogu kupiti ulaznice po redovnoj cijeni do 4. aprila, a kasne prijave počinju od 5. aprila i traju do 13. aprila 2021. godine. Za sve članove PMI-a obezbijeđen je poseban popust.

Podršku Forumu pružile su kompanije Symphony kao Gold sponzor, kompanije ZIRA i Prointer ITSS kao Silver sponzori, kompanije Verso, Ping i Authority Partners kao Bronze sponzori, kao i druge renomirane bh. kompanije koje su prijatelji ovogodišnjeg Foruma. Oficijelni partner konferencije je agencija FOR FIVE dma.

Sve informacije o BiH PMI Forumu dostupne su na službenoj web stranici konferencije https://forum.pmi.ba/ putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće. Novosti o BiH PMI Forumu dostupne su i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram i LinkedIn.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave