Unija Club organizuje besplatni webinar "Izvještaji nove generacije: POWER BI"

10.11.2021. 08:29 / Izvor: Akta.ba
Unija Club organizuje besplatni webinar 'Izvještaji nove generacije: POWER BI'

Pridružite se drugom po redu webinaru koji organizuje Unija Club!

Pridružite se drugom po redu webinaru koji organizuje Unija Club!

Sa željom da što bolje upoznate jedan od alata koji bi svakoj modernoj kompaniji olakšao rad i unaprijedio poslovanje, odlučili smo da ovaj webinar bude uvod u sve ono što biste mogli postići sa BI Reportom. Uz brz i dinamičan razvoj kompanije te i opće promjene koje se neprestano događaju na tržištu, tačna i brza analiza podataka jedna je od osnovnih potreba svake kompanije.

Razumijemo da je kvalitetno prikupljanje i analiza podataka neophodno za kvalitetnije i brže donošenje odluka i vjerujemo da će manualno oblikovanje  podataka uskoro biti dio prošlosti. Zamijenit će ga funkcionalna rješenja kao što je Power BI. 

Prednost rješenja nove generacije su algoritmi za pametno predviđanje i automatsko učenje te interaktivne nadzorne ploče koje mogu odgovoriti na važna pitanja o Vašem poslovanju. Sa našim pametnim izvještajima pomažemo organizacijama da pređu u budućnost temeljenu na kvalitetnim podacima.

Power BI je prilagodljiv i jednostavan sistem za korištenje koji nudi iznimno razumljive i fleksibilne opcije izvještavanja. Potpuno je  prilagođen potrebama Vašeg poslovanja, a uz Power BI svi Vaši podaci žive na jednom mjestu. Dodatna prednost je to što su izvještaji interaktivni i ažuriraju se u stvarnom vremenu, što Vam u svakom momentu pruža uvid u stanje podataka Vaše kompanije. 

Drugi webinar u organizaciji Unija Cluba održat će se 07.12.2021. u 14:00 sati, a predavač na ovom webinaru će biti istaknuti ekspert Gašper Kamenšek. Gašper Kamenšek je Excel MVP iz Slovenije, trener i konsultant na Excel Olympics te vlasnik i vodeći autor Excel Unpluggeda. Svoj rad u Excelu posvetio je plemenitom cilju pomoći ljudima da uživaju u radu u Excelu – izvrsnom alatu koji je za mnoge pomalo zastrašujući. 

Cilj ovog webinara je da, uz našeg iskusnog predavača, budućim članovima Unija Cluba pruži potrebne informacije o načinima na koji Power BI može unaprijediti poslovanje njihovih kompanija te pružiti konkretne  informacije kako iskoristiti njegove neprocjenjive mogućnosti.

Unija Club je dio međunarodne računovodstvene kuće Unija Smart Accounting  koja nadilazi tradicionalne okvire računovodstva i bolje iskorištava potencijale prikupljenih podataka. Svojim klijentima, kroz napredan sistem računovodstva nove generacije, osiguravamo pouzdan uvid u kompleksne odnose u oblasti poslovanja i pomažemo kod donošenja kompetentnih, informacijama podržanih odluka. Stručno vođenje  računovodstva, obračun plata, savjetovanje i IT podršku nudimo organizacijama svih veličina i oblika. Iskusni i stručni kadar garantuje najviši nivo kvaliteta za svih 14 tržišta Centralne i Istočne Evrope. Našim klijentima osiguravamo pouzdan uvid u kompleksne odnose u oblasti poslovanja i pomažemo kod donošenja kompetentnih, informacijama podržanih odluka.  Ponosno ističemo da smo ostvarili smo visok stepen zadovoljstva i povjerenja kod naših klijenata. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave