Online radionica "Kako do izvrsnosti i u vrijeme promjena"

04.02.2022. 08:34 / Izvor: Akta.ba
VTK

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Konrad Adenauer Stiftung vas pozivaju na online radionicu “Kako do izvrsnosti i u vrijeme promjena”.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Konrad Adenauer Stiftung vas pozivaju na online radionicu “Kako do izvrsnosti i u vrijeme promjena”, koji će biti održan putem Zoom online platforme 18.02.2022. godine.

Svrha radionice je evaluacija vaših trenutnih izazova i pronalazak novih mogućnosti za njihovo rješavanje – kroz kombinaciju razgovora, iskustvenih vježbi i zadataka za samostalni rad. Saznat ćete teorijske osnove o integralnom razvoju i društvenom liderstvu, a većinu vremena provest ćemo učeći kroz vaše konkretne primjere.

 

Izvrsnost je najkraći put do pravih rezultata i istinskog zadovoljstva i kroz vrijeme velikih promjena. Integralni razvoj je meni najbolji poznati način za postizanje izvrsnosti. Na ovoj radionici želim vam kroz teorijske osnove o integralnom razvoju i društvenom liderstvu i žive primjere i iskustvene vježbe sa realnim izazovima koje vi donesete u prostor pokazati kako u svakoj situaciji možemo težiti izvrsnosti oslanjajući se na svoje vrijednosti i kako kada to radimo zajedno proširujemo polje mogućnosti.

Razgovor i vježbe na radionici vodi Jasmina Sabrihafizović.

Više informacija o radionici kao i satnicu možete pročitati u Pozivnom pismu.

Učešće na radionici je besplatno.

Za prijavu koristite online Prijavni obrazac.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave