Kontroling Kognosko

Upišite 5. generaciju edukacije Data Analytics

22.08.2023. 10:15 / Izvor: Akta.ba
Data Analytics

Sada imate iznimnu priliku da pomoću bespovratnih sredstava iz vaučera za digitalizaciju unaprijedite svoje digitalne vještine!

Sada imate iznimnu priliku da pomoću bespovratnih sredstava iz vaučera za digitalizaciju unaprijedite svoje digitalne vještine!

Prijavite se na edukaciju: DATA ANALYTICS 

Ovaj novi program upisuje već 5. generacija što je najbolji pokazatelj njegove kvalitete. 

Program se održava u periodu od 25.09. do 09.11.2023. godine od 08:30 - 16:00 sati! Trajanje edukacije je 12 dana ili 100 sati.

 

PRIJAVA NA VAUČER 

 

Zanimanje DATA ANALYST je sigurno jedno od natraženijih zanimanja idućeg desetljeća.Prilike za razvoj karijere i rast u tom smjeru su ogromne!

Iz tog razloga okupili smo tim vrhunskih stručnjaka iz 6 srodnih područja i kreirali 100 sati potpuno jedinstvenog programa.

Osnova i baza su stvarni primjeri iz prakse, a svih 6 trenera radi na iprimjerima iz istog poduzeća, kako bi se najvjernije moguće prikazao put od od prikupljanja podataka do storytelinga...

 

PRIJAVA NA EDUKACIJU 

 

Termini održavanja uživo u vremenu 08:30 - 16:00 sati:

25.-28.09.2023.

16.-19.10.2023.

06.-09.11.2023.

 

Specifičnosti ovog programa:

1. Fokusirali smo se na bit, suštinu, uvide, a manje na same alate. Tehnička izvedba je u podlozi, ali sve se vježbe imaju konačni cilj i svrhu - ovaj program kreće od potreba korisnika informacija (decision-makera)
2.     Kontroling na početku otvara problematiku i na kraju donosi zaključke (storytelling)
3.     Alati i metode koje koristimo mogu se usvojiti bez velikih informatičkih predznanja. Bavimo se primjenjivim metodama koje treba i mora koristiti svako poduzeće i organizacija
4.     Program je timski radilo 6 praktičara tako da primjeri prolaze kroz 6 područja od početka do kraja – kako se to stvarno i događa u realnom životu (modeliranje podataka i uređivanje DWH, statističke analize kroz Excel funkcije + automatiziranje postupaka uz Python, izgradnja izvještajnog sustava uz Power BI, vizualizacija na bazi IBCS, storytelling uz kontroling)
5.     Svi treneri su praktičari koji sve navedeno žive i rade u raznim poduzećima i organizacijama što omogućuje konkretne odgovore na konkretna pitanja polaznika.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave