17.11.2023. u Sheraton hotelu u Zagrebu

11. Međunarodna kontroling konferencija

08.11.2023. 13:41 / Izvor: Akta.ba
Kognosko

Uskoro započinje održavanje 11. Međunarodne kontroling konferencije - 11ICCC!

Uskoro započinje održavanje 11. Međunarodne kontroling konferencije - 11ICCC! Sa današnjim danom je već 250+ prijavljenih, a prijave su još otvorene! Termin održavanja konferencije uživo: 17.11.2023. u Sheraton hotelu u Zagrebu! 11. ICCC donosi sve što sada morate znati o modernom menadžmentu i kontrolingu!

Svijet živi digitalnu transformaciju i prilično jak zaokret prema ekološkoj održivosti i zelenom gospodarstvu. Upravljanje se mijenja nevjerojatnom brzinom, a nove generacije zaposlenika gotovo svakodnevno donose i nova pravila. Na tržištu – čeka nas već dobro poznata nepredvidivost. Upravo zato što se u modernom poslovanju isprepliću brojni faktori, od kojih su neki sasvim novi, sinergija je sada ključ uspjeha.

Može uključivati sve moguće veze koje omogućuju napredak – sinergija između funkcija u poduzeću, sinergija vodstva i zaposlenika, tehnologije i ljudi, sinergija inovacija i unapređenja, učenja i razvoja, socijalna i ekološka sinergija te svakako financijska i operativna sinergija.

Programska direktorica mr.sc. Jasmina Očko, kontroling konzultant i trener CA Controller Akademie Munich

Organizatori: Konzultantska tvrtka Kontroling Kognosko i Poslovni tjednik Lider. Pokrovitelj: ICV – međunarodna udruga kontrolera. Teme, program, predavači, panelisti, sponzori, partneri...

Link za brze prijave.

Prezentacije će biti na hrvatskom i engleskom jeziku uza simultani prijevod.

konsko

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave