Praktična primjena

Savremeno poslovanje uz AI: Napravite konkurentsku prednost u Novoj godini

19.12.2023. 07:48 / Izvor: Akta.ba
AI poslovanje

Profesor Kemal Kačapor će pružiti svoju ekspertizu na temu, nudeći vlasnicima i vlasnicama biznisa vrijedne uvide u praktične primjene.

Zajednica lonac.pro i Poslovna Akademija Ekonomskog fakulteta u Sarajevu pozivaju na četvrto i posljednje druženje za biznise u ovoj godini – besplatni meetup „AI u poslovanju: Uticaj na digitalnu transformaciju".

Zašto je važno ne propustiti ovaj meetup?

Prof.dr. Kemal Kačapor će pružiti svoju ekspertizu na temu, nudeći vlasnicima i vlasnicama biznisa vrijedne uvide u praktične primjene tehnologije. Također, Mirsad Beširević, iskusni menadžer za razvoj biznisa u Mozaik startup studiju će podijeliti konkretne primjere kako primjena AI alata može transformirati vaše poslovanje:

"Razvoj AI tehnologije omogućio je stvaranje brojnih alata koji nam pomažu u svakodnevnim poslovnim zadacima. Njihova primjena je neprocjenjiva, čuvajući ono što u poslovanju ne možemo nadoknaditi - vrijeme" podijelio je s nama Mirsad Beširević.

Kako ovaj meetup pomaže poslovanju jednog biznisa:

Stručno vođenje

Dobit ćete dublje razumijevanje kompleksnosti AI tehnologije, Big Data koncepta te algoritama poput Machine Learning i Deep Learning, uz konkretne smjernice za primjenu u vašem poslovanju.

Povećajte efikasnost

Automatizacijom procesa i preciznom analizom podataka, uočit ćete povećanje efikasnosti u svakodnevnim zadacima, otvarajući vrata bržim i informiranijim odlukama.

Kada, gdje i kako se prijaviti?

  • Datum i vrijeme održavanja meetupa: 21.12.2023. od 17:30 do 19:00 sati
  • Lokacija: Mozaik startup studio, Maršala Tita 34, Sarajevo
  • Online učešće: moguće putem Zoom linka za sve prijavljene

Prijavite se u zajednici lonac.pro najkasnije 21.12.2023. do 12:00 i iskoristite priliku da unaprijedite svoje poslovanje uz najnovije tehnologije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave