Za uzrast od 13 do 17 god.

"CAMBRIDGE 2024" Ljetna škola engleskog jezika za djecu iz BiH na prestižnom Cambridge-u

31.01.2024. 15:16 / Izvor: Akta.ba
Cambridge

Škola stranih jezika "Libar", službeni predstavnik Studio Cambridge UK za BiH, i ove godine, organizira ljetnu školu engleskog jezika u Engleskoj.

Škola stranih jezika "Libar", službeni predstavnik Studio Cambridge UK za BiH, i ove godine, organizira ljetnu školu engleskog jezika u Engleskoj za učenike uzrasta od 13 do17 godina. 

Prijave do 20.03.2024.

Planirani termin: odlazak 18.07.2024. i povratak 11.08.2024.

Cijeli program je organiziran uz pratnju nadležnih iz agencije Libar, na bazi punog pansiona u kampovima Studio Cambridge. Prijave traju do 20. marta 2024., a više informacija se može pronaći na web stranici agencije Libar.

Program pored sudjelovanja u internacionalnom okruženju učenika iz cijelog svijeta, nudi paralelno i niz obilazaka i atrakcija Cambridge-a, te vikend izlete u London i ostalih znamenitosti Engleske. 

Osoblje Studio Cambridge-a vodi kompletnu brigu oko učenika za cijelo vrijeme boravka, te su stalno na raspolaganju. Hrana – širok izbor hladne i tople hrane, kao i vegetarijanske hrane. Kod odlaska na ekskurzije, učenici sa sobom nose paketić s hranom (lunch paket).

Smještaj - U sigurnim i udobnim zgradama unutar kampa. Zgrade su dobro čuvane od strane djelatnika Studia Cambridge-a, te postoji 24h-nadzor.

Sve informacije, kao i aplikacija za ljetnu škole engleskog jezika "Cambridge 2024", na web stranici https://www.libar.info/ljetna-skola-engleskog-jezika-u-velikoj-britaniji/

PRIJAVA, potrebno je popuniti aplikaciju (Prijavni obrazac) s web stranice agencije Libar, te istu dostaviti na cambridge@libar.info

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, pored objavljenih na web stranici Libar budite slobodni kontaktirati LIBAR agenciju za poduke i prevodilaštvo.

Agencija Libar – službeni predstavnik Studio Cambridge UK za BiH

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave