Prevedi24 sudski tumači dostupni građanima u svim gradovima BiH

19.01.2021. 08:21 / Izvor: Akta.ba
Prevedi24 sudski tumači dostupni građanima u svim gradovima BiH

Dolaskom na šalter Pošte ili kiosk iNovina dovoljno je zatražiti Zahtjev za Prevedi24 i predati dokumente za prevođenje sudskog tumača.

Usluge svih sudskih tumača od sad su dostupne građanima BiH na šalterima Pošta Srpskih a.d. i na kioscima iNovina BH, pod nazivom „Prevedi24 sudski tumači“.

Dolaskom na šalter Pošte ili kiosk iNovina dovoljno je zatražiti Zahtjev za Prevedi24 i predati dokumente za prevođenje sudskog tumača. Prevedi24 će u roku 24h izvršiti uslugu prevođenja i dostavu prijevoda na adresu korisnika, ovjerenog od strane sudskog tumača.

Usluga "Prevedi24 SUDSKI TUMAČI" uključuje (dostupnost, brzinu i kvalitetu): službeni prijevod sudskog tumača i dostavu dokumenta na adresu korisnika,sve u roku 24h.

Na ovaj način, kompanija Prevedi24 d.o.o. u saradnji s partnerima Pošte Srpske a.d. i iNovine BH, je građanima BiH omogućila da u svakom gradu i svakom kvartu imaju pristup brzoj usluzi prijevoda sudskog tumača za sve strane jezike pod nazivom "Prevedi24 sudski tumači". 

Samo u Sarajevu, usluga "Prevedi24 SUDSKI TUMAČI" je dostupna na 15 lokacija (kioska) kompanije iNovine BH. Prevedi24 lokacije u BiH

Prevedi24 d.o.o. je kompanija koja pruža usluge pismenog i usmenog prevođenja te usluge sudskih tumača u Bosni i Hercegovini.

Za su razvili paket uslugu (prijevod i dostava u roku 24h), odnosno brzi sistem narudžbe prevedi24.ba i dostave na sve adresu u Bosni i Hercegovini.

"Našu stalnu brigu za kvalitetu pruženih usluga svojim klijentima, potvrdili smo ispunjenjem svih zahtjeva po ISO standardu za upravljanje kvalitetom prevodilačkih usluga, a što je verificirano međunarodnim certifikatom EN ISO 17100:2015 Translation Services- Zahtjevi za prevodilačke usluge", navode iz Prevedi24 d.o.o..

Kako su parametri standarda ISO 17100 postavljeni s ciljem da se klijentima obezbijede vrhunski prijevodi, Prevedi24 sudski tumači su obavezni da dosljedno ispunjavaju stroge zahtjeve standarda kako bi dobili certifikat.

Certifikacija za standard EN ISO 17100, pored toga što garantira precizne prijevode, ukazuje i na jaku radnu etiku i posvećenost prevodilačkih agencija svojim klijentima. Odabirom kompanije koja posjeduje certifikat standarda ISO 17100, klijent sebi obezbjeđuje tim koji je dokazao svoju posvećenost radu visokog kvaliteta.

Prevedi24 sudski tumači www.prevedi24.ba

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti