Brendaonica – iskoristi potencijal društvenih mreža

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Brendaonica – iskoristi potencijal društvenih mreža

Brendaonica je radionica koju vodi dvoje predavača i koja je u posljednjih godinu dana održana 10  puta u 4 grada.

28.03.2017. 13:42 / Izvor: Akta.ba

BRENDAONICA – ISKORISTI POTENCIJAL DRUŠTVENIH MREŽA ZA

BRENDIRANJE SEBE ILI SVOG PROIZVODA

Plan održavanja BRENDAONICE:

BANJA LUKA, 26.04.2017.

MOSTAR, 27.04.2017.

SARAJEVO, 28.04.2017.

Brendaonica je radionica koju vodi dvoje predavača i koja je u posljednjih godinu dana održana 10  puta u 4 grada (Pula, Rijeka, Zadar i Zagreb) uz prisustvo od preko 220 polaznika.

Cilj Brendaonice je približiti polaznicima potencijal i mogućnosti koje pružaju društvene mreže kako bismo brendirali sebe ili svoj proizvod/uslugu.

Brendaonica je prepoznata za uspješnu radionicu zbog brojnih praktičnih vježbi tijekom programa. Polaznici kroz program imaju zadatak:

– Pozicionirati sebe ili svoj proizvod/uslugu i kreirati komunikacijsku poruku koju provlače kroz elemente i program radionice;

– Kroz program radionice polaznici kreiraju plan objava na društvenim mrežama i svoj vlastiti mini marketinški plan.

Polaznici Brendaonice imaju na raspolaganju dvoje predavača Morenu Milevoj i Tomislava Pancirova, koji na osnovu svog iskustva pružaju učesnicima odgovore na konkretna pitanja, te smjernice i prijedloge na rad pojedinog polaznika. Najveća vrijednost Brendaonice je u tomu što se učesnici kvalitetno pripreme i spremni su za rad na određenom području odmah po povratku na radno mjesto.

CILJNA  SKUPINA

Brendaonica je namijenjena:

– Osobama koje žele poboljšati vlastito poslovanje i povećati prodaju svojih proizvoda i usluga pomoću društvenih mreža;

– Osobama koje nude neki proizvod ili uslugu, bilo da se radi o vlasniku apartmana za iznajmljivanje ili o osobi koja unutar firme ili obrta vodi ‘community management’;

– Osobama koje se žele bolje i kvalitetnije predstaviti u digitalnom svijetu, bilo da se radi o freelance fotografu, dizajneru nakita ili profesionalnom plesaču s ciljem povećanja angažmana i prodaje proizvoda i usluga;

– Osobama koje su u potrazi za poslom, žele promijeniti posao ili pokrenuti vlastiti biznis.

– Osobama kojima su društvene mreže strast, hobi ili posao.

METODE RADA

Predavanje uz Powerpoint prezentaciju, interaktivne vježbe i stalno aktivno učešće svakog polaznika. Grupne vježbe i konsultacije iz prakse. Voditelji u kratkim teoretskim blokovima tumače ključne koncepte, kontinuirano usmjeravaju i facilitira individualno i grupno učenje, te daje stručnu povratnu informaciju polaznicima na razinu znanja i vještina demonstriranu u vježbama. Broj polaznika u grupi je ograničen. 

Svaki polaznik po završetku radionice primit će certifikat.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave