Kontroling Kognosko i Controller Akademie školuju najbolje kontolere

31.05.2017. 09:58 / Izvor: Akta.ba
Kontroling Kognosko i Controller Akademie školuju najbolje kontolere

Upisi u novu generaciju polaznika Controller Akademie u Zagrebu već su u tijeku, a 1. modul 10 generacije započinje u rujnu 2017. godine.

Već treća generacija certificiranih kontrolera u Kontroling centru Kognosko u Zagrebu ovo ljeto odlazi u Minhen zbog stjecanja CA diplome koja je dokaz vještine, teorijskog znanja, ali i najsuvremenije primjene kontrolinga u praksi, čime se otvaraju vrata razvoju karijere u području kontrolinga, ali i menadžmenta.

Više od 40 godina iskustva, razvoja, istraživanja i entuzijazma ugrađeno je u ovu međunarodnu, respektabilnu, specijalističku edukaciju koja se održava u brojnim zemljama svijeta, pa tako i organizaciji u Hrvatskoj na što su u Kontroling Kognosku vrlo ponosni.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji konzultantskog poduzeća Kontroling Kognosko iz Zagreba i Controller Akademie Munich, kontroleri imaju priliku pod vrlo povoljnim uvjetima pohađati svih 5 modula za stjecanje diplome – od čega prva tri modula uz međunarodno licenciranu trenericu Controller Akademie Munich Jasminu Očko, konzultanticu za implementaciju projekta kontrolinga u privatni i javni sektor, a druga dva modula uz njemačke trenere Klausa Eiselmayera i Dietmara Paschera.

Završni 5. modul i dodjela diplome održava se u sjedištu Controller Akademije u Minhenu.

Upisi u novu generaciju polaznika Controller Akademie u Zagrebu već su u tijeku, a 1. modul 10 generacije započinje u rujnu 2017. godine u Kontroling centru Kognosko.

Više informacija…

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave