Poziv za učešće u novom ciklusu "FIATA škole špedicije" – školska 2019. godina

12.01.2019. 10:31 / Izvor: Akta.ba
Poziv za učešće u novom ciklusu 'FIATA škole špedicije' – školska 2019. godina

Vanjskotrgovinska komora BiH poziva sve zainteresirane kandidate da izvrše prijavu učešća u novom ciklusu "FIATA škole špedicije" – školska 2019. godina.

Vanjskotrgovinska komora BiH poziva sve zainteresirane kandidate da izvrše prijavu učešća u novom ciklusu „FIATA škole špedicije“ – školska 2019. godina.

„FIATA škola špedicije“ je program edukacije namijenjen uposlenicima kompanija iz oblasti špedicije, logistike, vanjske trgovine, transporta, izvoznicima, uvoznicima i osobama koje žele da se profiliraju u navedenim oblastima.

Sektor za edukaciju VTK BiH uspješno organizira „FIATA školu špedicije“ već duže od 12 godina, a u tom periodu je nekoliko stotina kandidata imalo priliku da se educira kroz nastavni plan i program koji je verificiran i odobren od strane Međunarodnog saveza špediterskih udruženja (FIATA).

Proces edukacije se realizira u okviru četrnaest (14) modula nastavnog plana i programa koji je izrađen u skladu sa standardima FIATA-e, a kandidati nakon odslušane nastave imaju mogućnost polaganja ispita s ciljem ostvarivanja prava na izdavanje prestižne FIATA diplome, koja predstavlja međunarodno prepoznati standard za dokazivanje stručnih kompetencija u navedenim oblastima.

Nastava počinje u martu 2019. godine, a dinamika i plan realizacije nastave će biti detaljno dogovoren sa prijavljenim kandidatima.
Prijava učešća u „FIATA školi špedicije“ se vrši popunjavanjem prijavnog obrasca (prilog) i dostavljanjem istog na e-mail adresu mirza.konjo@komorabih.ba
Krajnji rok za dostavljanje prijava je petak, 22.02.2019. godine do 16:00 sati.

Više informacija u vezi sa školom možete dobiti pozivom na broj telefona 033/566-204.
Kontakt osoba je gospodin Mirza Konjo, voditelj „FIATA škole špedicije“ u Sektoru za edukaciju VTK BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave