Unija Club besplatni webinar: Kako poslovati u EX-YU državama

12.06.2021. 09:35 / Izvor: Akta.ba
Unija Club besplatni webinar: Kako poslovati u EX-YU državama

Unija Club će ovu, ali i buduće društveno odgovorne aktivnosti usmjeriti ka pružanju informacija i pomaganju široj zajednici.

U današnjem poslovanju znanje i iskustvo je od krucijalne važnosti te je  nužno biti u korak sa vremenom i konstantno ulagati u  izgradnju kapaciteta kako bismo opstali na tržištu. Svjesni ove činjenice, kontinuirano gradimo nove prilike i ulažemo u znanje i edukacije svojih uposlenika i to ponosno ističemo.

Upravo iz tog razloga, ali i vođeni željom i htjenjem da široj zajednici ponudimo dodatne vrijednosti te da pružimo kvalitetnu edukaciju iz različitih oblasti računovodstva, payrolla,  consultinga i IT rješenja, odlučili smo da jedan dio naših stručnjaka angažujemo kako bi prenijeli svoje praktično znanje i iskustvo iz pomenutih oblasti. Prva od tih aktivnosti je organizacija  besplatnog stručnog regionalnog  webinara pod nazivom „Kako poslovati u EX-YU državama – pravni, poslovni i porezni aspekti“ koji će se održati 17.06.2021. godine u 09:00 sati. Smatramo da je ovaj webinar od velike važnosti za sve one koji žele svoje poslovanje proširiti na nova tržišta ili se upoznati sa svim procedurama koje su im neophodne za daljnje širenje poslovanja.

"Cilj ovog webinara je da, uz naše iskusne predavače, budućim članovima Unija Cluba pruži potrebne informacije u vezi sa poslovanjem kompanija unutar Europske Unije, kao i poslovanja kompanija koje se ne nalaze u jednoj od zemalja EU. Predavač na prvom webinaru biti će Dino Bojčić, country manager za Bosnu i Hercegovinu, a na sva potencijalna pitanja odgovorit će stručnjaci iz svake države pojedinačno", poručuju organizatori.

Unija Club će ovu, ali i buduće društveno odgovorne aktivnosti usmjeriti ka pružanju informacija i pomaganju široj zajednici pri donošenju konkretnih odluka vezanih za naše domene poslovanja. Nastojat ćemo da svoje uspješne poslovne rezultate i poduzetničke poduhvate podijelimo sa učesnicima te da im pružimo konkretne informacije i savjete za prevazilaženje poslovnih izazova sa kojima se mogu suočiti. Članovi Cluba će imati i dodatne pogodnosti prilikom registracije u vidu posebnih popusta na određene usluge.

Unija Club je dio međunarodne računovodstvene kuće Unija Smart Accounting  koja nadilazi tradicionalne okvire računovodstva i bolje iskorištava potencijale prikupljenih podataka. Svojim klijentima, kroz napredan sistem računovodstva nove generacije, osiguravamo pouzdan uvid u kompleksne odnose u oblasti poslovanja i pomažemo kod donošenja kompetentnih, informacijama podržanih odluka.

"Stručno vođenje  računovodstva, obračun plata, savjetovanje i IT podršku nudimo organizacijama svih veličina i oblika. Iskusni i stručni kadar garantuje najviši nivo kvaliteta za svih 14 tržišta Centralne i Istočne Evrope. Našim klijentima osiguravamo pouzdan uvid u kompleksne odnose u oblasti poslovanja i pomažemo kod donošenja kompetentnih, informacijama podržanih odluka.  Ponosno ističemo da smo ostvarili smo visok stepen zadovoljstva i povjerenja kod naših klijenata", ističu iz Unija Cluba.

 

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave