Budućnost na tvojoj ruci "Premium Elegant"

27.10.2017. 08:52 / Izvor: Akta.ba

Pametni sat "Premium Elegant" donosi funkcije telefona upravo na tvome zglobu.

Ukoliko i dalje smatrate da su "obični" ručni satovi tu da bi jednostavno pokazali koliko je sati, ne zamjeramo vam. Ista stvar je bila i sa pametnim telefonima na početku njihovog "pohoda na tržište". Danas, gotovo polovina korisnika mobilnih telefona koristi one sa epitetom "pametan".

Pametni sat "Premium Elegant" donosi funkcije telefona upravo na tvome zglobu!

Pametni sat "Premium Elegant"  kombinuje najmoderniju "touch" tehnologiju, brojne funkcije pametnog telefona i korisne aplikacije su uvijek na dohvat ruke.

Tri razloga zašto svaki dan trebate pametni sat "Premium Elegant":

JEDAN DODIR OD SVIH VAŽNIH OBAVIJESTI

Odgovori na poziv izravno putem sata, pročitaj SMS i provjeri što se događa na društvenim mrežama takođe bez telefona. Na sastanku, predavanju ili u kinu - uvijek u toku!

POČINJE I ZAVRŠAVA DAN SA VAMA

Sva upozorenja koja trebaš tokom dana će uvijek biti pri ruci. Pametni sat vas budi i podsjeća kada trebate uzeti lijekove.

BRINE ZA SIGURNOST I DOSTUPNOST ISTOVREMENO

Vožnja u automobilu ili na biciklu će biti sigurnija s hands-free telefoniranjem, jer ćete se koristiti s obje ruke. Kazne za telefoniranje tokom vožnje će postati prošlost!

Napredno, za vas. Putem Bluetooth-a se povezuje sa svim pametnim telefonima, sinkronizira kontakte, omogućuje pozive, fotografiranje i čitanje notifikacija.

Vrhunska tehnologija na tvom zglobu. S pametnim satom je život lakši!

Orbis Project d.o.o. specijalizirana je tvrtka za direktnu prodaju usluga te je ovlašteni partner mnogih renomiranih kompanija na području proaktivne prodaje usluga.

Zahvaljujući svom profesionalnom i poslovno orjentiranom tržišnom pristupu, u kanalu direktne prodaje usluga, tvrtka kontinuirano bilježi rast i razvoj, što su prepoznali mnogi renomirani partneri te promjenili orjentaciju svog poslovanja u smijeru direktne prodaje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza