Pauza / ŽIVOT I ZDRAVLJE

HiPP HiPPis – Čisto organsko voće u praktičnoj kesici

Fina voćna kašica u tubi vrlo je popularana kod djece svih dobnih skupina.

15.01.2018. 10:57 / Izvor: Akta.ba

HiPP HiPPis – Čisto organsko voće u praktičnoj kesici

HiPP u svom asortimanu ima i proizvode za malu djecu, razvijene u skladu s preporukama nutricionista, te su njihov sastav i prehrambene vrijednosti u skladu s posebnim zakonskim zahtjevima za djecu tog uzrasta.

Svi sastojci su iz strogo kontroliranog organsko-biološkog uzgoja. Čisto organsko voće bez dodatka šećera, u praktičnoj kesici, idealno kada ste vani ili kao desert.

HiPP HiPPis proizvodi osiguravaju adekvatnu prehranu za djecu vrtićke dobi.

HiPP HiPPiS - voćni užitak i dobra zabava!

Sada su popularne HiPP tubice dobile novo ime i potpuno novi dizajn. Pod imenom HiPP HiPPiS od prošle godine HiPP nudi nove okuse voćnih kašica te kombinaciju voća i žitarica.

Fina voćna kašica u tubi vrlo je popularana kod djece svih dobnih skupina.

Za veću raznolikost u asortimanu imamo i HiPPiS voće s Bio žitaricama. Ovi proizvodi su također bez dodanog šećera ili koncentriranog soka kao zaslađivača. Sa zabavnim HiPPiS životinjama ovi proizvodi nisu samo odličnog okusa, oni su i odlična zabava za djecu.

Otkrijte novi svijet HiPPiSa!

I kako voće ulazi u tubice? Uz pomoć HiPPiS životinja, naravno! Majmun Matko odabire organski plod s najviših grana stabala, dok Kata Kameleon koristi dugi, kovrdžavi jezik i pažljivo ih stavlja u košaru. Oni su dvije od 18 HiPPiS životinja koje čine svijet HiPPiSa.

Otkrijte HiPPis svijet avantura, igre za djecu i ukusne kašice na https://www.hipp.ba/kinder/ .

Potražite nas na polici dječje hrane!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza