Autocentar Tomić premijerno predstavio najnoviji BMW model THE X7

18.05.2019. 08:51 / Izvor: Akta.ba
Autocentar Tomić premijerno predstavio najnoviji BMW model THE X7
OTVORI GALERIJU

Autocentar Tomić doo, generalni uvoznik BMW vozila za Bosnu i Hercegovinu premijerno je predstavio najnoviji BMW model THE X7 u Banjoj Luci.

Autocentar Tomić doo, generalni uvoznik BMW vozila za Bosnu i Hercegovinu premijerno je predstavio najnoviji BMW model THE X7 u Banjoj Luci 16.05.2019.

Svojom impresivnom pojavom, simfonijom oblika, površina i linija, BMW X7 je pravo remek djelo koje ulijeva povjerenje već na prvi pogled. Nova dimenzija luksuza u BMW-u X7 oslikana je skladnim spojem impozantne pojave i osobnosti. S obzirom na veličanstveni izgled, dojam lakoće i agilnosti postignut je uglađenim dizajnerskim linijama i atletskom figurom, a markantnost je zajamčena prepoznatljivim bubrezima i laserskim svjetlima.

Pod geslom "udobnost sjedenja prve klase", novi BMW X7 svim putnicima nudi prvoklasno iskustvo putovanja. Najfinija koža, impresivno ambijentalno osvjetljenje, peterozonska automatska klima te neizostavni dojam profinjene elegancije i vrhunske udobnosti na svim terenima stvaraju novu klasu luksuza.

Povezanost i najnovije digitalne tehnologije predstavljaju još jednu važnu značajku BMW-a X7.

BMW-ov moto ‘najbolje od najboljeg’ primjetan je i u ponudi motora za X7. U ponudi su jedan benzinski i dva dizelska motora (svi sa šest cilindara) koji jamče luksuzni doživljaj putovanja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza