Yumeets pokrenuo crowdfunding kampanju za aplikaciju koja donosi ljubav

21.06.2022. 13:43 / Izvor: Akta.ba
Yumeets

Pronaći srodnu dušu uvijek je izazov, a, ukoliko se nalazite na drugom kraju svijeta od svog doma, taj izazov se čini još i većim.

Pronaći srodnu dušu uvijek je izazov, a, ukoliko se nalazite na drugom kraju svijeta od svog doma, taj izazov se čini još i većim. Nastala iz istinske potrebe za pronalaskom ljubavi, mobilna aplikacija Yumeets omogućava pojedincima podrijetlom iz neke od zemalja bivše Jugoslavije upoznavanje partnera s kojim dijele jezik, kulturu, običaje i uspomene na dom. Želite doprinijeti širenju ovih ljubavnih priča? Yumeets crowdfunding kampanja je prava prilika za to!

Oni su tim mladih iz Bosne i Hercegovine na čijem je čelu Minela Mešukić-Omerović. Nakon nekoliko mjeseci rada, kreativnih brainstorming-a, pripreme materijala i snimanja najavnog video spota, njihova crowdfunding kampanja je konačno live i spremna za vašu podršku! Bilo da želite kroz perkove iskoristiti sve pogodnosti mobilne aplikacije ili samo donirati određeni iznos u znak podrške, učinite to već danas na linku i doprinesite realizaciji ciljeva tima mladih developer-a. Prikupljeni novac oni će iskoristiti za unaprjeđenje aplikacije, ali i dodavanje potpuno nove funkcionalnosti – ova aplikacija će postati platforma za upoznavanje prijatelja i omogućit će pojedincima u dijaspori pronalazak osobe s kojom će uživati u ispijanju šalice kave i dijeljenju izazova svakodnevnog života.

Crowdfunding već odavno nije nepoznat u svijetu startup poduzeća, a predstavlja sve popularniji način financiranja realizacije poslovnih i društvenih ideja. Ovom kampanjom Minela i njezin tim žele postojećim i novih korisnicima omogućiti nezaboravno iskustvo i olakšati im pronalazak ljubavi i društva. Ne zaboravite da i vi možete doprinijeti tomu već danas! Sve detalje o kampanji i načinu donacije možete pronaći ovdje.

Ova kampanja je realizirana u okviru projekta CROWN koji implementira INTERA Tehnološki Park. Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza