Cipele iz Banjaluke stižu na adresu supruge Donalda Trumpa

04.08.2016. 08:44 / Izvor: N1
Cipele iz Banjaluke stižu na adresu supruge Donalda Trumpa

Fabrika obuće "Bema" iz Banjaluke poslat će dva para cipela Melaniji Trump, supruzi Donalda Trumpa.

Fabrika obuće "Bema" iz Banjaluke poslat će dva para cipela Melaniji Trump, supruzi Donalda Trumpa, kandidata za predsjednika SAD-a.

Marinko Umičević, tehnički direktor fabrike kazao je da je ovaj čin znak podrške njoj i njenom suprugu na predstojećim izborima.

"Moja ideja motivisana je zemljačkim razlozima i uvjerenjem da će se prljava kampanja, koja se vodi protiv Melanie Trump i njenog supruga, kod gospođe Trump probuditi poznati balkanski inat, koji će podstaći da se još više angažuje u predsjedničkoj kampanji i da uđe u Bijelu kuću",  istakao je Umičević za Nezavisne novine.

Fabrika obuće “Bema”, kako se ističe u saopštenju, napraviće jedne udobne cipele sa đonom od specijalne memorijske pjene da, kako naglašavaju, “Melanija može ’špartati’ Amerikom”, a da ne izgubi ništa od svoje elegancije.

Drugi par cipela će biti damske salonke od najkvalitetnije kože, koje će specijalno za nju kreirati dizajneri ove firme, kako bi u njima pobjednički ušetala u Bijelu kuću - stoji u saopštenju iz “Beme”.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza