Addiko banka i ove godine podržava Diplomatski zimski bazar

05.12.2019. 14:00 / Izvor: Akta.ba
Addiko banka i ove godine podržava Diplomatski zimski bazar

Addiko banka će i ove godine podržati realizaciju humanitarne manifestacije Diplomatski zimski bazar.

Addiko banka će i ove godine podržati realizaciju humanitarne manifestacije Diplomatski zimski bazar. Osim već tradicionalne finansijske podrške, već treću godinu zaposlenici Addiko banke će svojim volonterskim radom na bazaru podržati rad najposjećenijeg humanitarnog događaja u toku godine.

"Addiko banka u okviru strategije društveno odgovornog poslovanja posebnu pažnu posvećuje volonterskim aktivnostima zaposlenika i njihovom aktivnom djelovanju u zajednicama u kojima žive i rade. Diplomatski bazar je priča u koju smo ušli prije tri godine i već smo razvili određen partnerski odnos sa organizatorima, a ovaj događaj je našim zaposlenicima koji vrijedno volontiraju svake godine postao omiljena volonterska aktivnost", istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko banke i dodao da je nakon prošlogodišnjeg bazara predstavnik Addiko banke Udruženju “Downsy i mi” iz Banjaluke uručio ček na iznos od 20.000 KM, od sredstava prikupljenih na Bazaru.

Addiko banka će na svom štandu na ovogodišnjem Diplomatskom bazaru pored poslastica pripremljenih od strane zaposlenika, najmlađim posjetiocima omogućiti i slikanje sa Djeda Mrazom, kao i druge zabavne sadržaje. Bazar će se i ove godine održati u dvorani "Mirza Delibašić" u Skenderiji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza