Sarajevo premium nights događaj

Doživite nezaboravno ljetno iskustvo poslovnog prestiža

31.07.2023. 10:54 / Izvor: Akta.ba
Premium

Period Sarajevo Film Festivala 2023. donosi ne samo sjajne filmske naslove, već i ekskluzivan poslovni i korporativni događaj - Sarajevo Premium Nights!

Period Sarajevo Film Festivala 2023. donosi ne samo sjajne filmske naslove, već i ekskluzivan poslovni i korporativni događaj - Sarajevo Premium Nights!

U organizaciji Business Concierge Center Sarajevo i Topcom Agencije, ovaj spektakularni Premium Business & Corporate Event Concept održat će se kao uvertira i dan pred otvaranje Sarajevo Film Festivala, 10.08.2023. godine.

Sarajevo Premium Nights je savršeno mjesto na kojem se poslovna elegancija susreće s neodoljivim ljetnim ugođajem. Smješten u predivnom ambijentu hotela Europa-Terasa, ovaj događaj će vas oduševiti svojim jedinstvenim prostorom.

Ovo je prilika koju ne smijete propustiti! Naši korporativni partneri će imati privilegiju predstaviti svoje najnovije proizvode i tehnološke inovacije u opuštenoj atmosferi, okruženi svojim poslovnim partnerima i prijateljima. Sarajevo Premium Nights će vas očarati vrhunskim degustacijama pića i jela, koja su pažljivo odabrana kako bi zadovoljila sva vaša osjetila i ostavila vas bez daha.

Ali to nije sve! Sarajevo Premium Nights bit će obogaćen izvedbama vrhunskih DJ izvođačica, DJ KAZUMI iz Sarajeva i DJ ANA PETROV iz Beograda. Njihov nevjerojatni talent i energija podići će ovaj događaj na potpuno novu razinu, pružajući vam nezaboravno premium iskustvo koje će vas obuzeti pozitivnom atmosferom i ritmom cijele večeri.

Važno nam je vaše zadovoljstvo i udobnost, stoga smo pažljivo osmislili svaki detalj kako bismo vam pružili nezaboravno iskustvo. Sarajevo Premium Nights je mjesto gdje će se posao i užitak savršeno spojiti, pružajući vam jedinstvenu priliku da se istaknete i ostvarite važne poslovne kontakte dok istovremeno uživate u luksuznom i opuštajućem okruženju.

Rezervirajte svoje mjesto na Sarajevo Premium Nights događaju na vrijeme, jer je broj mjesta ograničen. Ova ekskluzivna prilika je idealna za vaše poslovne uspjehe i nezaboravne trenutke u odabranom društvu.

Generalni pokrovitelji Sarajevo Premium Nights eventa su brendovi Orbico kompanije, s.Oliver fragrances, Max Factor, Bruno Banani kao i partneri New Life Turkey, Voda Leda, Bizon Media, Mak Zara.

Sarajevo Premium Nights - gdje posao dobija novu dimenziju, a ljetna zabava postaje nezaboravna! Vidimo se u predivnom ambijentu terase  hotela Europa na ovom spektakularnom događaju!

Događaj, Sarajevo Premium Nights je poluzatvorenog karaktera i limitirani broj dostupnih ulaznica a rezervacija istih se može uraditi putem mail adrese: info@sarajevopremium.ba ili telefonom +387 61 518 579

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza