Bh. modni dvojac

Kreacija sarajevskog Kaftan studija na dodjeli Grammyja

06.02.2024. 14:21 / Izvor: Akta.ba
kaftan

Majka slavne pjevačice Billie Eilish, došla je na dodjelu muzičkih nagrada Grammy u kreaciji bh. modnog brenda Kaftan studio

Maggie May Baird, majka slavne pjevačice Billie Eilish, došla je na dodjelu muzičkih nagrada Grammy u kreaciji bosanskohercegovačkog modnog brenda Kaftan studio, iza kojeg stoje dizajnerice Nermina Hodžić i Emina Hodžić Adilović.

"Sinoć je održana dodjela muzičkih nagrada Grammy. Nagradu za pjesmu godine osvojila je Billie Eilish, a njena majka Maggie May Baird je nosila Kaftan studio", navodi se na Facebook stranici Kaftan studija.

To je još jedno priznanje za bh. modni dvojac koji je mnogo puta do sada svojim kombinacijama oblačio poznata lica Hollywooda.

Billie Eilish s njenim hitom "What Was I Made For?" osvojila je nagradu Grammy za pjesmu godine, a balada je napisana za film "Barbie".

Podsjetimo, kreacije Kaftan studija do sada su odjenule brojne slavne dame iz naše zemlje, regije i svijeta na mnogim događanjima, od Sarajevo Film Festivala, preko dodjele Oscara, Zlatnog globusa...

 

kaftan

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza