23. Business cafe u Sarajevu - Priče uspješnih žena​

30.11.2018. 08:47 / Izvor: Akta.ba
23. Business cafe u Sarajevu - Priče uspješnih žena​

Global Market Solutions najavljuje dvadesettreći Business cafe koji će se održat 6.decembra sa početkom u 18:00 sati, u hotelu Europa, Sarajevo.

Global Market Solutions najavljuje dvadesettreći Business cafe koji će se održat 6.decembra sa početkom u 18:00 sati, u hotelu Europa, Sarajevo.

Business cafe je jedinstveni networking event koji je namjenjen malim i srednjim preduzećima kao i svima onim koji žele pokrenuti vlastiti biznis. 

Na dvadesettrećem Business cafe-u će nam se obratiti dvije uspješne dame, gospođa Emina Ganić direktorica Sarajevske filmske akademije i dekanesa studenata Univerziteta – Sarajevska škola za nauku i tehnologiju i Emina Hodžić-Adilović, modni dizajner Kaftan studia.

Emina Ganić, direktorica Sarajevske filmske akademije i dekanesa studenata Univerziteta – Sarajevska škola za nauku i tehnologiju. Programi Sarajevske filmske akademije razvijeni su kao interaktivna platforma sa tri osnovna poglavlja: teorijska predavanja, praktične radionice i, što je najvažnije, filmska produkcija. Akademija je zamišljena kao mjesto razmjene kreativnih energija i ideja, otvorene komunikacije i slobodnog umjetničkog izražavanja. Sarajevska filmska akademija, osnovana je na Univerzitetu - Sarajevska škola za nauku i tehnologiju 2010. godine, prva je privatna filmska škola u Bosni i Hercegovini i jedina filmska škola u jugoistočnoj Evropi sa punim curriculumom na engleskom jeziku.

Emina Hodžić-Adilović, modni dizajner Kaftan studia. Kaftan studio je koncipiran tako da svaka žena na jednom mjestu dobije kompletnu uslugu, od odabira željene tkanine/materijala/dodataka pa sve do kreativnog dizajnerskog rješenja odjevnog predmeta i na kraju do samog šivanja i finalne izvedbe. Ono što je vrlo specifično za Kaftan studio je to da gotovo svaki odjevni predmet koji izađe iz ovog studia je unikatan i rađen isključivo po mjeri klijenta.Pored toga što u svojoj ponudi imaju divne tkanine i ukrase, također brinu i o atmosferi u kojoj se svaka žena osjeća lijepo i ugodno. Mjesto ugodnih susreta i druženja, gdje su uvjek dobro došli kreativci, modni dizajneri  i kostimografi, koji se zajedno sa svojim klijentima prepuštaju užitku odabira tkanina za nove kreacije.

Business cafe je event koji ima za cilj podsticanje poduzetničkih aktivnosti kroz inspirativne priče uspješnih poduzetnike te samim tim i jačanjem društva u cijelini.

Zainteresovani za događaj i nova poslovna poznanstva mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba.

Ulaz na event je BESPLATAN, a broj mjesta ograničen.

Održavanje 23. Business cafea podržali su Domoinvest, Hotel Europa, Udruženje privrednika POZITIV, RSG radio, poslovni portal Akta, Oslobođenje i magazin Reunion.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave