Pauza / INOVACIJE I TEHNOLOGIJE

m:tel i Canon organizuju foto-konkurs "Uhvati komunikaciju"

Kompanije m:tel i Canon pozivaju sve profesionalne fotografe i one koji se fotografijom bave iz hobija, da ovog ljeta 'uhvate komunikaciju' i odgovore na ovaj jedinstveni izazov kroz konkurs koji će trajati tokom čitavog mjeseca augusta.

03.08.2015. 11:46 / Izvor: Akta.ba

Kompanije m:tel i Canon pozivaju sve profesionalne fotografe i one koji se fotografijom bave iz hobija, da ovog ljeta 'uhvate komunikaciju' i odgovore na ovaj jedinstveni izazov kroz konkurs koji će trajati tokom čitavog mjeseca augusta.

Ovo je izuzetna prilika da kroz objektiv predstavite svoju viziju moderne komunikacije i način na koji ona utiče na naše živote, a najkreativniji radovi će biti nagrađeni vrijednim nagradama.

Kako biste učestvovali u foto-konkursu "Uhvati komunikaciju!" potrebno je da nam svoja kreativna rješenja pošaljete na e-mail adresu minfo@mtel.ba u periodu od 01. do 31. augusta 2015. godine (do ponoći). U konkursu mogu učestvovati svi punoljetni državljani Bosne i Hercegovine. Na konkurs je potrebno poslati samo jednu fotografiju, bez ograničenja po pitanju tehnike fotografisanja. Prijavljena fotografija ne smije biti obrađena pomoću filtera i grafičkih programa, a moguće je poslati digitalne fotografije svih formata. Još jedan važan uslov prijave je da fotografija ne smije biti korištena, niti objavljivana ranije, već mora biti kreirana isključivo za potrebe ovog konkursa. Za prijavu je, pored fotografije, potrebno poslati ime, prezime, broj telefona, kao i kratki opis fotografije. Ovo je posebno važan dio prijave, zato što je kroz opis potrebno obrazložiti ideju i inspiraciju koja stoji iza rada.

Sve prijavljene fotografije koje budu u skladu sa pravilima učešća u foto-konkursu biće objavljene u virtuelnoj galeriji, koja se nalazi u sklopu službenog bloga kompanije m:tel na adresi blog.mtel.ba. Pored osnovnih podataka autora i opisa, svaka fotografija će imati opciju 'like' dugme, putem kojeg će publika glasati za omiljenu fotografiju. Dvije najbolje fotografije izabrat će žiri, a nagradu za treće mjesto osvojit će fotografija koja bude osvojila najveći broj glasova publike.

Nagrade za najbolje tri fotografije su:

1. Canon fotoaparat EOS 1200D

2. Canon fotoaparat Powershot SX710

3. Canon Inkjet foto-štampač MFCANON Pixma MG2450

Više informacija i uslove učešća u foto-konkursu "Uhvati komunikaciju!" možete pronaći na službenom blogu kompanije m:tel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza