Pogledajte novi spot Zdravka Čolića "Tebe čuvam za kraj"

07.05.2018. 13:42 / Izvor: hayat.ba
Pogledajte novi spot Zdravka Čolića 'Tebe čuvam za kraj'

Četvrti spot Zdravka Čolića "Tebe čuvam za kraj" sa albuma "Ono malo sreće'' predstavljen premijerno danas.

Četvrti spot Zdravka Čolića "Tebe čuvam za kraj" sa albuma "Ono malo sreće" predstavljen premijerno danas na zvaničnom Youtube kanalu Zdravka Čolića.  

Zdravko Čolić boravio je desetak dana u Lisabonu, gdje je snimao spot sa provjerenom ekipom na čelu sa rediteljem Aleksandrom Kerekešom Kekijem, koji je i direktor fotografije.

"Imao sam ideju da se spot snimi u Lisabonu obzirom na muziku, te smo režiser spota i ja razmišljalio tome. Žanr pesme je takav, da je to jedna vrsta salse, asocira malo na fado i na latino muziku, neki Portugal, neki polu brazilijano i konačni izbor pao je na Lisabon", rekao je Čola za Hello magazin.

Zdravko je dobio ulogu fotografa koji, lutajući romantičnim ulicama portugalske prestonice i divljom Atlantskog okeana, pravi kolaž najraznovrsnijih fotografija, a na kraju otkriv lik žene koju čuva za kraj.



Tekst i muziku za  pjesmu "Tebe čuvam za kraj" potpisuje Miroslav Drljača Rus, dok je aranžmane uradio Nikša Bratoš.

Podsjećamo, put zajedničke saradnje je Čolića i Kerekeša vodio od Kotora, Bara i Skadarskog jezera u spotu "Mal", Vršca i Sombora u spotu "Šljive su rodile", Dubrovnika u spotu "Kuća puna naroda" do Lisabona i spota za numeru "Tebe čuvam za kraj". Ovo su sve numere sa aktuelnog albuma "Ono malo sreće", objavljenog 15. decembra protekle godine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza