Spa Resort Merona: Zakoračite u svijet u kojem je vrijeme naizgled stalo

24.02.2014. 15:08 / Izvor: eKapija.ba
Spa Resort Merona: Zakoračite u svijet u kojem je vrijeme naizgled stalo
OTVORI GALERIJU

Hotel-spa Resort Merona svojim jedinstvenim sadržajima i uslugama pomoći će Vam da čak i najnapornija poslovna putovanja pretvorite u ugodno iskustvo, a nakupljeni stres i umor zamijenite odmorom, ugodnošću i pravim merakom.

Hotel-spa Resort Merona svojim jedinstvenim sadržajima i uslugama pomoći će Vam da čak i najnapornija poslovna putovanja pretvorite u ugodno iskustvo, a nakupljeni stres i umor zamijenite odmorom, ugodnošću i pravim merakom.

Duh stanovnika koji žive na poseban način, u gradu koji zrači autentičnošću, oduvijek se pripisivao užitku, odnosno "meraku". Uživanje u svakom segmentu života, svakodnevnim sitnicama koje radimo sa zadovoljstvnom, meraku našim životima nam dočarava tradiciju i običaje Sarajeva.

Zakoračite li u prostorije malog i jedinstvenog svijeta Spa centra Merona, prepoznat ćete tradicionalni bosanski ambijent neke stare kuće ili avlije, protkano notom modernizma i prilagođeno poslovnom čovjeku. Svaki kutak i detalj u Meroni, pažljivo je osmišljen i ne može Vas ostaviti ravnodušnim niti jednog trenutka. Radi svoje posebnosti i cilja da klijentima, nakon napornog i stresnog dana ili sedmice, pruži maksimalnu oazu mira, užitak i boravak u svojim prostorijama.

Hotel Merona je objekat poluotvorenog tipa, orijentiran prema poslovnoj klijenteli. Ovakav ambijent, koji upotpunjava priču o meraku, prate bosansko-hercegovački specijaliteti, kao što su hercegovačka vina, tradicionalna bosanska kuhinja ili domaći proizvodi, poput meda i grožđa koji se koriste za tretmane tijela u okviru ponude spa centra.

Hotel Merona je među rijetkima koji u staklenim kupatilima ima ugrađen Raindance tuš, čije kapljice vode nježno padaju prilikom tuširanja. Jedinstvenim interijerom, designom a posebno profesionalnom uslugom osoblja, učinit će da sva Vaša ćula osjete istinski merak.

Sve sobe hotela Merona u Sarajevu su opremljene sa standardnim sadržajem: WI-FI pristup internetu, Klima uređaj, Mini bar, LCD i kablovska TV, IP telefonija, Room service, Kupaonica sa tuš kabinom Bademantil, Papuče, Sušilo za kosu i Standa­rdni kozmetički set.

Uz orijentalnu atmosferu restorana, Merona će Vam ponuditi tradicionalnu bosansku kuhinju. Boravak u restoranu sa bussines club-om osigurava Vam savršenu organizaciju prezentacija, seminara, konferencija, banketa i proslava u profesionalnom okruženju.

Nakon isprobavanja poslastica iz restorana, Spa centar Merona Vam nudi okrepljujuće tretmane, koji u pristupu naglašavaju smirenost, ravnotežu i duševni mir.

Spa centar Merona je jedinstvena oaza koja Vam omogućuje harmoniju duha i tijela, kao i potpunu revitalizaciju fizičkog i mentalnog zdravlja. U zavisnosti od tretmana koji ste odabrali dobit ćete bademantil, peškir, papuče i sve što Vam je neophodno za boravak u Spa centru.

Ono što uvijek možete da očekujete, je prijatna atmosfera, privatnost, posebna orijentalna muzika i naravno, vrhunska usluga.

S obzirom da hotel Merona ima za cilj da svojim klijentima pruži samo najbolje tako u ponudi ima i Rent-A-Car usluge. Iz bogatog voznog parka iz Merone Vam preporučuju: Ford Tranzit 7+1 sa duplom klimatizacijom, Ford Focus, Ford S-max

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza