Sve je spremno za treći AUDI B2B RUN

23.09.2019. 13:38 / Izvor: Akta.ba
Sve je spremno za treći AUDI B2B RUN

Još samo tri dana su ostala do početka trećeg izdanja AUDI B2B RUN utrke, koja će 26.09. na Vilsonovom šetalištu u 18.00 sati okupiti poslovnu zajednicu na jednom mjestu.

Još samo tri dana su ostala do početka trećeg izdanja AUDI B2B RUN utrke, koja će 26.09. na Vilsonovom šetalištu u 18.00 sati okupiti poslovnu zajednicu na jednom mjestu. Shodno uspjesima iz prethodne dvije godine, utrka se pozicionirala kao najveći poslovno-sportski događaj u Bosni i Hercegovini, te je postala nezaobilazan event u kalendarima najaktivnijih kompanija koje posluju u BiH.

AUDI B2B RUN je jedinstvena i moderna platforma kroz koju kompanije imaju priliku da demonstriraju svoju internu i eksternu snagu, vrijednosti koje promovišu i korporativnu kulturu koju žive, što dokazuje i činjenica da se sve veći broj kompanija okreće ka jačanju timskog duha i promociji zdravih životnih navika unutar radnog okruženja.

Start i cilj utrke biće pozicionirani ispred kluba My Face, a kao i prošle godine, svi trkači imat će jedinstvenu priliku da trče na plavoj stazi stadiona Grbavica, te da osjete fantastičnu atmosferu i dožive jedinstveno iskustvo trčeći ili šetajući kroz stadion.

Nakon završetka utrke i  prelaska 4,5 km duge staze, učesnike očekuje nezaboravni Class Plus After Run Party na kojem će biti proglašeni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji, te dodijeljene timske nagrade za najbolje kompanije u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija, kao i nagrada za Najfit kompaniju.

Za sjajnu atmosferu na najvećem i najbržem afterwork party-u nakon utrke, a na kojem kolege postaju prijatelji, pobrinut će se Mirela Laković, koja će učesnike voditi kroz samu utrku, kao i istaknuti članove popularne “FM JAM dražve”- Dj Merkaoon i DJ Forora.

AUDI B2B RUN poslovnoj utrci ove se godine pridružuje i globalni brend Heineken 0.0. kao službeno pivo utrke, koje će se pobrinuti za rehidraciju trkača. Ove godine, nakon utrke, za sve  trkače i navijače biće organizovan i zabavni program u Heineken Lounge-u na kojem će se moći osvježiti uz Heineken 0.0 i originalan Heineken.

Kompanija Porsche BiH sa svojim brendom Audi naslovni je sponzor utrke, dok će se za sjajnu atmosferu na Class Plus Aftre Run Party pobrinuti kompanija Holdina i Energopetrol. Zvanična voda događaja – voda Oaza, omogućit će da učesnici nadoknade izgubljenu tečnost tokom utrke.

Četvrtak, 26. septembar, dan je kada će poslovna zajednica biti na nogama, a uposlenici sa ponosom braniti boje svojih kompanija, potvrđujući slogan utrke “Cijela kompanije=jedan tim”.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza