I Milan istupio, u Superligi ostali samo Real, Barcelona i Juventus

21.04.2021. 15:16 / Izvor: Agencije
I Milan istupio, u Superligi ostali samo Real, Barcelona i Juventus

Za manje od 72 sata od svog službenog osnutka mega-projekt europske nogometne Superlige doveden je na rub propasti.

Za manje od 72 sata od svog službenog osnutka mega-projekt europske nogometne Superlige doveden je na rub propasti, jer su nakon službenog istupanja sedmerostrukog europskog prvaka Milana u njemu ostala još samo tri kluba - Real Madrid, Barcelona i torinski Juventus.

U utorak navečer projekt Superlige napustilo je šest klubova iz engleske Premijer lige, Manchester City, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal i Tottenham, a u srijedu su se za njima poveli Atletico Madrid, Inter i Milan, koji su se oglasili službenim priopćenjima vrlo sličnog sadržaja, podsjeća Hina.

"Prihvatili smo poziv za sudjelovanje u projektu Superlige sa stvarnom namjerom da ljubiteljima nogometa širom svijeta isporučimo najbolje moguće europsko natjecanje, imajući na umu ono što je najbolje za naš klub i naše navijače. Promjene nisu uvijek lake, evolucija je nužna za napredak pa su tako i nogometne strukture u Europi evoluirale i mijenjale se tijekom desetljeća. No, zabrinutost navijača širom svijeta po pitanju Superlige jasno je izraženo, a Milan mora biti osjetljiv na mišljenje onih koji vole ovaj prekrasan sport", priopćili su iz Milana.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza