Odbrojavanje je počelo: Naredni četvrtak svi putevi vode na AUDI B2B RUN

23.09.2021. 12:38 / Izvor: Akta.ba
Odbrojavanje je počelo: Naredni četvrtak svi putevi vode na AUDI B2B RUN

Kompanija Porsche BiH sa svojim brandom Audi naslovni je sponzor utrke.

Za tačno sedam dana, 30.09.2021. godine, u 18.00 sati, poslovna zajednica Bosne i Hercegovine okuplja se ponovo na četvrtom izdanju AUDI B2B RUN utrke.

Utrka je prepoznata kao događaj koji ujedinjuje kompanije čija korporativna kultura njeguje aktivan i zdrav život uposlenika.

Preko 100 kompanija i 1.100 trkača kompanija iz različitih industrija odmjerit će brzinu i snagu na stazi dugoj 5 km, koja učesnike trke vodi kroz Vilsonovo šetalište i stadion Grbavica. Nakon utrke, na lokaciji Ljetne pozornice Opštine Novo Sarajevo, slijedi druženje i proglašenje pobjednika uz energičnu DJ Mex, koja će uz plesne ritmove dodatno zagrijati atmosferu.

Stavljajući zdravlje, sigurnost i odgovornost svih učesnika na prvo mjesto, ovogodišnja utrka održat će se u potpunosti na otvorenom, poštivajući propisane epidemiološke mjere. Kompletan događaj pratit će Covid-siguran protokol, te za učešće na utrci potrebno je da učesnici imaju jedno od sljedećeg: potvrdu o vakcinaciji, potvrdu o prebolovanom COVID-19 - ne stariju od šest mjeseci, ili negativan brzi antigenski test - ne stariji od 48 sati. Eurofarm, partnerska laboratorija utrke, svim učesnicima/ama omogućit će testiranje po promotivnoj cijeni od 10 KM u bilo kojoj njihovoj laboratoriji.

Kompanija Porsche BiH sa svojim brandom Audi naslovni je sponzor utrke, dok će se za sjajnu atmosferu tokom proglašenja pobjednika pobrinuti Heineken. I ove godine AUDI B2B RUN i voda Oaza su ujedinjeni u misiji koja ima za cilj promociju zdravog i sportskog načina života, te je voda Oaza zvanična voda događaja.

Prijave za učešće na utrci su otvorene danas do kraja dana, a sve zainteresovane kompanije mogu se prijaviti putem web stranice www.b2brun.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza