AUDI B2B RUN 2022.: Redovne prijave otvorene do 06.09.2022.

29.08.2022. 10:57 / Izvor: Akta.ba
B2B Run

Za tačno mjesec dana Sarajevo će po peti put biti domaćin Audi B2B Run utrke.

Za tačno mjesec dana Sarajevo će po peti put biti domaćin Audi B2B Run utrke. Utrka će se održati tradicionalno posljednji četvrtak mjeseca septembra, 29.09.2022. godine, sa početkom u 17.30 sati na Vilsonovom šetalištu.

Audi B2B Run utrka pozicionirala se kao najveći poslovno-sportski događaj u BiH, koji okuplja uposlenike kompanija različitih industrija iz zemlje i regije pod sloganom "Cijela kompanija=jedan tim". Da utrka podiže poslovnu zajednicu na noge, govori veliki broj prijavljenih kompanija koje su već osigurale svoje mjesto na ovogodišnjem izdanju Audi B2B Run-a.

"Iako nas od utrke dijeli mjesec dana, već sada možemo da kažemo da će ovogodišnja utrka biti rekordna po broju učesnika i da nas očekuje jaka konkurencija na startu. Uz kompanije koje se tradicionalno takmiče na Audi B2B Run, ove sezone imamo i rekordan broj prijavljenih kompanija koje će po prvi put učestvovati u utrci. Audi B2B Run pridonosi boljoj korporativnoj kulturi koja promoviše zdrav i aktivan stil života, timski duh i povezivanje kolega izvan radnog okruženja", ističu organizatori Audi B2B Run utrke.

Redovne prijave otvorene su do 06.09.2022. Nakon ovog datuma zainteresovane kompanije će još uvijek moći prijaviti svoje timove i navijače po last minute cijenama. 

Sve učesnike Audi B2B Run-a i ove godine nakon utrke očekuje druženje uz proglašenje pobjednika na najvećem afterwork i after run party-u. Za sjajnu atmosferu na after run party-u pobrinut će se energična DJ Mex.

Naslovni spozor utrke je Audi, dok će se za osvježenje trkača pobrinuti Heineken 0.0 i voda Oaza. Podršku organizaciji najveće poslovno-sportske utrke u BiH pružaju i partneri: R&S, Oriflame i Avalon.

Više informacija o utrci potražite na www.b2brun.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza