U aprilu

Karte za ATP turnir u Banjaluci rasprodate, MUP RS sankcionisao 5 osoba

06.04.2023. 14:22 / Izvor: Fena
Atp turnir

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske identifikovali su do sada pet osoba na području Republike Srpske.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske identifikovali su do sada pet osoba na području Republike Srpske (tri osobe u Banjoj Luci, i po jedna u Gradiški i Novom Gradu, koji su putem interneta pokušali preprodati karte za predstojeći ATP teniski turnir u Banjaluci.

Karte su od tih osoba oduzete i bit će poništene od organizatora turnira, a osobe su sankcionisane u skladu sa članom 28. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Pripadnici MUP-a Republike Srpske nastavljaju sa aktivnostima u pravcu identifikovanja lica koja se bave online preprodajom ulaznica u cilju njihovog procesuiranja i sankcionisanja, saopćeno je iz MUP-a RS.

Turnir na kojem učestvuju najpoznatija i najveća svjetska imena, među njima i najbolji teniser svijeta Novak Đoković, bit će odigran od 16. do 23. aprila u Parku ‘Mladen Stojanović’ u Banjoj Luci.

Na turniru, osim Đokovića, učestvovat će i Stanislas Wawrinka, Gael Monfils, Karen Khachanov, prošlogodišnji pobjednik turnira u Beogradu Andrey Rublev, te Borna Ćorić, Miomir Kecmanović, Tallon Griekspoor, Richard Gasquet, Jirži Lehečka, Benjamin Bonzi, Alex Molcan, Laslo Đere, Grégoire Barrère, Federico Coria, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Juan Pablo Varillas, Fabio Fognini, Aleksej Popirin, Marco Cecchinato, Hamad Međedović.

Kako su prenijeli mediji i Damir Džumhur učestvovat će na ovogodišnjem ATP turniru serije 250 u Banjoj Luci. Najbolji bh. teniser dobio je ‘wild card’ i igrat će u glavnom žrijebu “Srpska Opena”.

Razlog prelaska turnira u Banju Luku je kako bi organizatori turnira u Beogradu mogli da naprave iskorak u infrastrukturi i u budućnosti organizuju turnir iz ATP 500 serije. Do sada su najveći turniri u BiH bili sa Challenger Toura.

U nedjelju, 16. aprila na dan kvalifikacija ulaz na turnir će biti slobodan, pa će ljubitelji bijelog sporta moći da uživaju u mečevima, ali i da vide i najbolje tenisere na svijetu kako treniraju.

Za sve one koji žele da budu dio tog jedinstvenog događaja u ponudi su dva tipa karata – ulaznica za Centralni teren, sa kojom će imati pristup i ostalim terenima za mečeve – Grandstand i Court1, kao i FAN zoni, kao i posebna ulaznica za FAN zonu, koja će omogućiti i pristup terenima za mečeve – Grandstand i Court1

Ulaznice za prvi dan koštaju 13 KM, za drugi dan 17 i 26 KM, dok su za srijedu 19. i četvrtak 20. aprila 34 i 43 KM. Za mečeve u petak, 21.aprila potrebno je izdvojiti 43 i 51 KM, za polufinala 51 i 60 KM i finale 68 i 77 KM.

U ponudi su bile i VIP ulaznice. U VIP ložama obezbijeđeno je šest mjesta i karte se prodaju za cijelu ložu, bez mogućnosti kupovine pojedinačnih mjesta u jednoj loži. Nakon što su karte izašle u prodaju, poslije svega nekoliko sati ulaznice za najvažnije duele ovog turnira su već bile rasprodate.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza