Međunarodno natjecanje

Sve je spremno za "Skok u Kazan", titulu brani Dino Bajrić

28.07.2023. 10:47 / Izvor: Akta.ba
kazan

Sve je spremno za "Skok u Kazan", XXI. međunarodno natjecanje u ekstremnim skokovima u vodu, koje će biti održano u subotu, 29. srpnja.

Sve je spremno za "Skok u Kazan", XXI. međunarodno natjecanje u ekstremnim skokovima u vodu, koje će biti održano u subotu, 29. srpnja, s početkom u 16 sati na glavnoj gradskoj plaži u Konjicu.

"U subotu će 18 skakača iz cijele regije pokušati dobiti što bolje ocjene stručnog žirija. Drago nam je da će se na plaži Stari Pazar u Konjicu okupiti nekoliko tisuća posjetitelja, zaljubljenika u ekstremne skokove u rijeku Neretvu", priopćili su organizatori.

Skokovi se izvode s visine od 18 metara u Neretvu na mjestu koje se naziva Kazan. Kazan je dimenzija 2×2 i dubine 2 metra, omeđen stijenama na dubini od jednog metra, što skokovima daje posebnu draž i podiže adrenalin, kako natjecatelja, tako i publike.

Titulu najboljeg skakača brani odlični Dino Bajrić iz Sarajeva.

"S te sam skakaonice krenuo i do sada sam izveo veliki broj skokova. Znao sam sa stijene za jedan dan skočiti 12-13 puta. Dugi niz godina se natječem i svaki put je novo iskustvo. Najteže će mi biti obraniti naslov najboljeg. Svi smo konkurenti i svi koji dolaze su najbolji što se tiče regije",  kaže Dino Bajrić.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Konjic, a sponzori su, među ostalim, Federalno ministarstvo kulture i sporta te Turistička zajednica i Vlada HNŽ-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza