PRONAŠAO MIR

Đoković gradi kuću kod "piramida" u Visokom?!

01.04.2024. 11:55 / Izvor: Akta.ba
đoković

Prvi reket svijeta je odlučio za sebe i svoju porodicu izgraditi dom u Visokom. Tačnije, u blizini "bosanskih piramida".

Čini se kako je srbijanski teniser Novak Đoković nedavno svom impozantnom spisku nekretnina dodao još jednu, koja je još u izgradnji, i to u Bosni i Hercegovini.

Kako prenosi "Kurir" prvi reket svijeta je odlučio za sebe i svoju porodicu izgraditi dom u Visokom. Tačnije, u blizini “bosanskih piramida”.

Navodi se da on redovno dolazi tamo, gdje je, prema sopstvenom priznanju, "našao svoj mir". 

"Novak obožava Visoko. On je ovo mjesto odabrao za jedno od onih gdje se resetuje i puni energijom. Uvijek kad dođe, izuzetno je raspoložen i pun pozitivne energije, koju uvijek dodatno dobije kada god posjeti piramide u Bosni. Često dolazi poslije velikih pobjeda, ali i poslije nekih teških momenata, kao što je to bio slučaj poslije deportacije iz Australije ili suspenzije i izbacivanja sa US opena 2020. godine. Dosad je uvijek iznajmljivao isti smještaj, pa je tako boravio u jednoj velikoj kući sagrađenoj od prirodnih materijala, koja je okružena šumom i zelenilom sa svih strana", rekao je izvor Kurira.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza