Osmanagić otkrio da sa Đokovićem planira da otvori centar za prirodnu medicinu

28.09.2021. 11:48 / Izvor: Akta.ba
Osmanagić otkrio da sa Đokovićem planira da otvori centar za prirodnu medicinu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković kad god ima slobodnog vremena koristi ga da posjeti Visoko.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković kad god ima slobodnog vremena koristi ga da posjeti Visoko. Tako je bilo i prošlog vikenda kada je Đoković po četvrti put u roku od godinu i po dana posjetio ovaj grad.

Iako je čest gost, Novak Đoković u Visokom rijetko govori o tenisu. Njegove posjete služe da ne misli na sport u kom je najbolji na svijetu.

"On je ovdje domaćin jer ovo smatra svojim. Djeca vole da borave u našem parku Ravne 2, a Novak posjećuje prahistorijske tunele sa dobrom energijom koje smiruju svakoga ko uđe u njih i dajem im novu snagu. Ovdje nije riječ o takozvanim piramidama, već o drevnim građevinama sa fenomalnim energetskim fenomenima. One regenerišu organizam, vrše detoksikaciju, čiste viruse i bakterije iz organizma i to je ono što privlači veliki broj ljudi…", kazao je Semir Osmanagić u jutarnjem programu "Prve".

U razgovoru za srbijansku televiziju "Prva", Semir Osmanagić je otkrio da s Novakom planira da otvori centar za prirodnu medicinu.

"Novak stalno razmišlja da unaprijedi tenis, ali ne samo tenis. Razmišljamo o jednom centru za prirodnu medicinu i tu se potpuno slažemo s našim vizijama zbog čega će se naša saradnja nastaviti i u budućnosti", otkrio je Osmanagić, koji očekuje da Novak posjeti piramide još jednom do kraja godine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti